Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det var kort efter tragedien. Han savnede sin elskede hustru. Skudt ned i deres hjem. Han var bange. Det var midnat. Hjem i Taxa fra vennerne. Storm og regn piskede ham i ansigtet. Han frygtede at komme hjem til huset. Turen var slut ubarmhjertigt. Vinden flåede døren op. Nu var han mutters alene. Ventede drabsmanden på ham i mørket eller inde i huset, med et ansigt flækket af et stort ondt grin. Hvad med den politibeskyttelse. Nøglen raslede i låsen. Ingen børsten tænder, hurtigt ind på det lille værelse og kommoden for. Da var det at det bankede på døren.

Skriv kommentar

Besvarelsen I skovens dybe stille ro er publiceret 13/09-2016 10:06 af Flemming Bøgelund (Flems) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 13/09-2016 10:06
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 SortSeer
Fin opbygning til frygtens endelige klimaks på værelset bag døren og kommoden... Gad vide hvad der videre sker???

Vh.
Sortseer.
7 år siden