Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Marcels højre knytnæve flækkede en næse og et øjenbryn indenfor de samme, få sekunder. Snart regnede det med mænd, de unge og de modige, voldstransformeret til bunker af stank og blodige stænk på barens slidte gulve. Bartenderen pudsede blot det næste glas i rækken, mens en eller anden stodder forlod baren gennem det beskidte vindue ud mod gyden i en sky af glasskår.

"Giv mig en whisky mere," sagde Jean Louis og viftede resterne af det knuste glas ned på gulvet med sit ærme. "Og den her gang," tilføjede han med et løftet øjenbryn, "må det gerne være uden stryknin."

Skriv kommentar

Besvarelsen Et glas er publiceret 03/03-2017 17:52 af Polina Slosvau (polina s) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 03/03-2017 17:52
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Helga Spuur Sohnemann (domina)
spændende made at fortælle et mislykkedes mord på.
3 år siden
3 år siden
#2 Torkild Thellefsen (Tom Normann)
Læsemæssigt flyder det bedre hvis du skriver "Indenfor få sekunder flækkede Marcels højre knytnæve en næse og et øjenbryn" - ellers kunne jeg godt tænke mig at læse lidt mere :)
3 år siden
3 år siden
#3 Syrene Hvid
Sikke en kæmpe historie du kan få ud af 100 ord, det er jeg virkeligt imponeret over, wow. Man kan mærke hele baggrunden i flere små hints i teksten, hvordan nogle har forsøgt at forgifte ham, men det er ikke lykkedes og så går Marcel i aktion. Jeg står tilbage med en masse spørgsmål som læser, men på den gode måde, jeg vil høre mere og kan levende forestille mig både hvad der kom før og hvad der kommer efter. Selve øjeblikket som er beskrevet i denne drabble er så tydeligt og så klart malet frem. Det har en skøn western-stemning, humoristisk på sin egen måde. Fuld af action, i hvert fald! Virkelig god besvarelse.
3 år siden