Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Drømmer jeg løber på usynlige stier ved midnatstide, rim i græsset, og på vandet i søen svæver tæpper af dis; vind i håret, jager, vejrer, kalder, blodtørst. Du står der, alene, angriber, river dig itu, flår skindet af dig, spiser af dit kød, drikker dit blod, indtager dig, løber i mørket, bærer din sjæl, følger fuldmånen. Vanvid, raseri, smerte, ulykkelig. Må hvile, smider mig i de visne blade, falder i søvn.

Vågner langsomt. Ildfluer flyver. Præsten messer, folket jubler. Bålet tændes, røgen tykner sort, jeg besvimer, lukker øjnene; flyver afsted ved midnatstide; på usynlige stier, følger fuldmånen; jeg er fri.

Skriv kommentar

Besvarelsen Mørket falder er publiceret 03/03-2017 18:42 af Torkild Thellefsen (Tom Normann) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 03/03-2017 18:42
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Titken Toft
Meget sanseligt. Jeg ved ikke om jeg drømmer eller bliver brændt på et begravelsesbål når jeg læser det, men spændende alligevel. En fin form på teksten.
7 år siden
7 år siden
#2 Regitze Emilie Thomsen (Regitzeemilie)
Sindssygt "farvet" digt, jeg er vild med energien der i! Som der er blevet skrevet, er der mange sanse indtryk, hvilket kun gør digtet sprudlende, fedt! Tak fordi jeg måtte læse med :)
7 år siden