Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Timeglas.

Krymmede knækkede tær, som maler jorden dyb. Kaster skygger i skrald, vandet går, døden forstår, ti sekunder, du er væk, slæbt hen i kælderdøren af dine egne ben, for alt sker, uden intet kan spilde med. På ti sandkorn, er kassen tømt. Ikke flere sandslotte, for vandet er gået og havet stier.
Samler knækkede tær, suger jorden tom, vand opstår, døden får, intet, på din opfordring er han væk, slæbt ned i dybet, af sine egne knogler, for intet sker, uden alt spiller med. På ti sekunder, har du magten. I ti sekunder er det dig, der tæller sandkorn.

Skriv kommentar

Besvarelsen Timeglas er publiceret 15/03-2017 23:50 af Hannah White (Anne Mohr) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 15/03-2017 23:50
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Tinasblomst
Hej
Sikke en sjov måde at fortælle om et timeglas på, om hvad der sker fra top til bund af timeglasset sådan lidt sat på spidsen. Fed ide.
Mange hilsner
Tina Poulsen
7 år siden
7 år siden
#2 Pseudony
Meget kreativ, fin lille tekst :-)
7 år siden