Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg troede at jeg kunne flygte fra problemer hele livet. Mit blik fæstnet mod et punkt i fremtiden, mens jeg hørte fortiden råbe sig hæs i forsøget på at fange mig. Jeg burde have vidst bedre, men i min ungdoms naivitet havde jeg følt mig uovervindelig. Jeg havde løbet i 25 år, og først nu valgt at slå mig ned. Milevidt fra stedet, hvor mit liv havde taget en drejning. I dag var en smuk dag, og det havde banket på døren. Tre bank som skulle vise sig at være efterdønningerne af min vilde ungdom. Stående i kød og blod.

Skriv kommentar

Besvarelsen Før eller siden må du stå til ansvar er publiceret 25/01-2018 13:41 af Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 25/01-2018 13:41
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Tenna Hermansen (Tenna)
Elsker åbne slutninger. Her er det hele historien der er åben. Godt skrevet. Man har ingen fornemmelse, det kan være alt fra betjente til en ekskæreste, en alkoholiseret far måske. Alt.er.åbent. Vildt nok skrevet. jeg kan lide din måde at tænke på.
2 år siden
2 år siden
#2 Niels F. Juul (Niels Juul)
udemærket emne. Ville gerne have hørt lidt mere til det hele, men det er jo smag og behag, hvordan man vil skrue det sammen. Men altså teksten gør mig nysgerrig, det er v vel det, jeg prøver at sige. super.
2 år siden
2 år siden
#3 Toscana
Jannik for pokker! Jeg er vild med den tekst. Uanset hvor man løber hen, hvor man gemmer sig, så indhenter fortiden altid en. Du skriver megafedt.
Mvh
2 år siden