Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Frostklar morgen ved et busstoppetsted i Hvidovre må have været et syn for guder, da jeg stiger af den ene S-bus for at tage den foranholdene S-bus.

Småløbende når jeg fordøren; Chaufføren stirrer mig i øjnene og gasser op og efterlader mig forpustet, rasende. Irriteret vender jeg mig om, og ser min højrehånd, helt uden, at jeg har bedt den om det, komme med al fuld kraft forbi mit ansigt.

Tiden stod stille. Helvedes porte var i den grad blevet åbnede. En fulg skreg fra hækken. Min hånd smadrer ind i busstoppestedsskiltet. Fuglen tav. Der var helt stille rundt omkring.

Skriv kommentar

Besvarelsen Overhalet er publiceret 21/02-2018 22:14 af Knud Kjølhede Petersen (knudkp) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 21/02-2018 22:14
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Sys Høj (Forårsglad)
Stakkels fugl, som måske er stavet forkert, og det var den buschaufførs skyld griner. Tak for en herlig overhaling .
2 år siden