55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Sønnen er flyttet hjemmefra. Hun har ikke hørt fra ham siden. Hun savner ham forfærdigt! Hun vil ikke ringe til ham, for så vil han tro, at hun ikke kan give slip...

Hun ringer "mor..." "din mor er indlagt!" Hendes fars stemme lyder trist. Hun får klump i halsen, det har været rigtig længe siden...

Skriv kommentar

Besvarelsen Savnet er publiceret 01/06-2018 21:20 af Signe Elver (Arwen) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 3 - 11/06-2018 21:08
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 11.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 måneder, 9 dage siden
#1 Mogens Sørensen (Mons1957)
Hej Signe, Du opfylder jo til fulde opgaven, man får præsenteret en konflikt meget kort, og den løses så. Det er flot klaret, og vi trænger alle til at øve os i korthed. Der er lige lidt småfejl, men de kan rettes ved ekstra gennemgang.

Mange hilsner, Mogens
6 måneder, 9 dage siden
6 måneder, 7 dage siden
#2 Rene Wohlgemuth (FUNKI)
Mor er bedste...lige som hjemme er..
6 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 1 dag siden
#3 Daniella Helvant (Eddie)
Øøøh ... Du har jo klaret de 55 ord uden problemer, så det er flot, men skifter sønnen ikke køn og bliver til en datter? Og så undrer det mig liiidt at moderen STADIG ikke har ringet.
Jeg ville ændre sønnen/datteren, så det bliver samme køn hele vejen, og så måske bare sige at hin har ignoreret opkaldene fra moderen.
Men du får da beskrevet en konflikt, og det er som sagt flot på 55 ord.
2 måneder, 1 dag siden