Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det går alt for hurtigt. Mor skriger. Far løber panikslagen rundt som en død høne. Så rammer den. "HJÆLP!!". Det sortner for mine øjne og røg trænger ind i næse og mund. Jeg panikker. Hvad skal der nu blive af os? Sirenen lyder og jeg kæmper mig frem til mit værelse. Jeg skal have så mange af mine ting med mig. "KOM NU, vi har ikke tid til at pakke!" råber mor og jeg lyner tasken hurtigt. Smider den om ryggen og løber. Jeg vil nå det. Jeg SKAL nå det. Kaster et sidste blik over skulderen. Jeg savner hjem.

Skriv kommentar

Besvarelsen Bomben falder er publiceret 28/08-2018 11:20 af sofie_amalie under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 28/08-2018 11:20
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Søren Sand Larsen (Søren Larsen)
Kære Sofie ;-)

Flotte ord, ønsker at høre mere fra din verden, hvor bomberne falder, skriv videre, du gør det godt :-)

Bedste hilsen

Søren Larsen :-)
3 år siden
3 år siden
#2 Camilla Nørgaard (Lille)
Hej Sofie,
Jeg glemmer helt at trække vejret, og bliver helt stresset af den her situation, du beskriver! Godt skrevet, men jeg kunne godt savne nogle beskrivelser af omgivelserne f.eks. en stolpe, der er med til at bære huset, som knækker sammen.
Mvh. Camilla
3 år siden
3 år siden
#3 Derfor
Landingsbanen tages med et spring over. Hvem kommer nærmest mål? Faldt lige på halen og snuden i vejret. Om der skulle skides på. Bebrejder ingen om du faldt på røven eller bag over. Sjældne gavtyvestreger. Pudsige kludrer. Eller er det hele et vibrerende kommen sammen til klaprende endegyldig mimoser. egenskabers pla!teauer. spøgefulde facetter af disse skabelses menuetter. Yder mere gavn end nytte.
Du har tiden for dig...om at læse her er en ide skriv og søg ---Når lokummet brænder ...Katastrofalt---hej Lone Wienberg Hansen
3 år siden
2 år siden
#4 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej Sofie :)

Virkelig god tekst der får mig til at tabe pusten ;) Synes at den er virkelig godt skrevet, selvom man måske ikke får så meget af omgivelserne beskrevet. Tænker at det mere er hvordan personen har det med situationen som man skal lægge mærke til.

Glæder mig til at læse mere af hvad du har skrevet ;)

Vh. Jannik.
2 år siden