Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Blodet styrtede mod det hvide gulv og fyldte sprækkerne i gulvet. Livets farve lod sig afspejle doktorens foragt, som han holdte sprøjten mod skæret.
"Hmm.. Ja.. Ja..", sagde doktoren roligt.
Langsomt gjorde kanylen sig til kende, som han lod den glide ind i kraniet.
"Kun guds formelle biologiske organismer må gå iblandt os".
Patientens øjne blev livløse, som ligene i de store glas kammere omkring dem. Fortabt, glemt, uformel og uværdig. Lampen over ham gik ud et kort øjeblik, og fremviste den hvide forloren verden. Frisindet eller ej, var det mørklødet menneske nødig frit, men en kuli for de formuende.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den gyldne cirkel er publiceret 24/01-2019 20:54 af Martin Stach Tomas (Lowrater) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 24/01-2019 20:54
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Malue
Hej Martin
Det er en fed tekst du har skrevet der og skræmmende. Super fedt arbejde.
2 år siden
2 år siden
#2 Ann R. Sørensen (Savanti)
Hej Martin . Det et fedt det du har skrevet gid du ville lave en roman eller novelle ud af det. Det virkede ihvertfald spændene .
2 år siden