1 år, 11 måneder siden

Tragedien

Fan fiction

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie som tager udgangspunkt i begrebet fan fiction (fanfiction, fantic, fic, FF). Det er meningen at du skal skrive en fiktiv historie inspireret af dit yndlingsunivers, fx Harry Potter, Ringenes Herre, X-Files, Twilight, Avatar, Superman m.m. - du bestemmer helt selv hvilket univers du ønsker at genskabe.

Naruto og hinata var lige kommet hjem efter en mission og Naruto var blevet såret slemt under et bagholdsangreb så Hinata bar ham hele vejen hjem til landsbyen men havde brug for hjælp da hun nåede porten så da vagterne ved porten så det så skyndte de sig at hente hjælp. Da de nåede byen så blev Nartuo ført til hospitalet så hurtigt som muligt, og Hinata fulgte efter. Da de nåede hospitalet så skulle Naruto operarers så Hinata blev bedt om at vente på at de var færdig. Efter 48 timer under kniven så blev Naruto ført til observation hvor han skulle hvile sig. Da hinata hørte det så skyndte hun sig ind til ham for at se til ham, men da hun nåede frem så brød hun sammen i gråd da hun så hvad tilstand naruto var i. Han lå i respirator og havde bandager over hele kroppen. Hun skyndte sig at finde en læge og høre hvordan det gik med operationen- Efter at have ledt i 30 min så fandt hun en og fik af vide at operationen gik godt.
Efter lidt tid så gik hun hjem da hun også havde 2 børn at tænke på, og skulle også hjem og lave mad til dem. Da hun kom hjem så løb himawa i armene på hende og sagde at hun havde savnet hende, og spurgte til hendes far hvor han var henne af, og så måtte Hinata forklare det til himawa og boruto. Dagen efter så ringede hospitalet og havde desværre dårligt nyt omkring Naruto i løbet af natten så havde han fået et hjertestop og lægerne kunne ikke reagere i tide så han overlevede dsv ikke.
Hinata brød grædende sammen og efter lidt tid så løb boruto og himawa løbende i armene på Hinata og krammede hende, og så fortalte hinata himawa og boruto det hele og så græd de sammen.
og krammede hinanden.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tragedien er publiceret 26/02-2019 17:14 af BlackZero.SBES under skriveøvelsen Fan fiction.
Version 1 - 26/02-2019 17:14
Besvarelsen er på 318 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 9 måneder siden
#1 Alf Fills
Fortsæt i samme stil !
1 år, 9 måneder siden
8 måneder, 14 dage siden
#2 L. K. Hatwig
Vild med Naruto! Den kunne sagnets være længere. Og så er det en god ide at sætte tegn som punktum og komma, da det gør teksten mere læsebar.
8 måneder, 14 dage siden