Tusinde års aske

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Bøgerne kunne bevise sandheden om mennesket. Alle ord i biblioteket havde muligheden om fred og forsoning mellem alle verdens individer i sig. En dyb mening af al menneskelig adfærd indkapslet i pergament. Værkerne var møjsommeligt indsamlet gennem århundrede til ære for fremtiden. Gåder og gortiske knuder ville i al evighed blive løst.
"Fuldbragt", messede Altings Mester. Han vidste, at menneskeheden nu var klar til at udfylde deres sande rolle i universet.
Hurtigt rakte han ud efter en olielampe, der i det samme gled ud af hans gamle hænder. Flammen bredte sig hastigt, og fik ikke kun fat i hans klæder.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tusinde års aske er publiceret 09/03-2019 23:36 af Carsten G Løv under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 10/03-2019 08:50
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 7 måneder siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej Carsten :)

Først og fremmest en virkelig god tekst, med en snert af kynisme :) Det kan jeg godt lide. Synes det er fedt den måde du har skrevet det på, hvilket mindede mig om fantasy (men det er det jo ikke).

Jeg mener dog at det hedder en "gordisk knude" og ikke en "gotisk knude", men måske er det meningen at du skriver det første.

Alt i alt så er jeg imponeret over teksten ;)

Vh. Jannik.
1 år, 7 måneder siden
1 år, 7 måneder siden
#2 Sarahpigen97
Jeg syntes det er meget smukt skrevet. Jeg elsker titlen, den er fængende og uden tvivl, ville jeg læse det igen.
Det siger meget på selv så få linjer men jeg elsker det og det er virkelig godt skrevet.
1 år, 7 måneder siden