Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg vil helst tale uden om, men samtidig slipper jeg det ikke. Det er en lille usynlig tone. Vi har begge sendt blikke og anerkendt et andet menneske. Afprøvet en sætning, der hang et sted imellem os. Et smil og et svar.
Hvordan går det? Spørgsmålet som de fleste svarer på næsten hver dag. Jo, godt tak. Men bag svaret gemmer sig en indre beklemmelse. En uro, der minder om angst. En tanke så tung, at lysten til at bære den, i stedet for bliver til et forsvar og en professionel grimasse, der er så gennemspillet i vanens betonomhyldede kernekammer.

Skriv kommentar

Besvarelsen Fri Frist Flygt er publiceret 15/03-2019 22:44 af Carsten G Løv under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 15/03-2019 22:44
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej Carsten :)

Kan godt lide hvordan du beskriver situationen :) Føler det som om man aldrig rigtigt kommer ind til sagens kerne, men det er for mig kun positivt ;)

Du skriver godt og dejligt beskrivende... elsker det.

Vh. Jannik.
5 år siden
5 år siden
#2 Lea Jespersen (mobi123abc)
Hej Carsten.
Det er rigtig godt skrevet, og man får en god fornemmelse af hvilket situation du vil beskrive for læser. Den er god, keep up the good work ;-)
MVH Lea.
5 år siden
5 år siden
#3 Natasja Fichera (Natasjafgr)
Hej Carsten. Jeg er vild med det her. Bliv endelig ved
5 år siden
4 år siden
#4 Jens-Jakob
Absolut velskrevet!
4 år siden