Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

I midten af ingenting vokser hun op.
Hun tager hverken farve af sine omgivelser eller form af sin opdragelse og skolegang . Hun er som blankt papir .
Hun er som den tomme krukke man tror man kan hælde forklaringer om skønhed og nærvær og metafysik ned i , men alt løb lige igennem .

En dag er hun flyttet til det nye sted . Her forsøger hun at forstå og optage og indtage alt ved at spørge om det nemme og det svære og alt derimellem.
Kan hendes spørgsmål .. og de svar hun modtager give hende indhold og konsistens og måske en fornemmelse af at være i live ?

Skriv kommentar

Besvarelsen Midten af ingenting er publiceret 11/04-2019 08:58 af Zonia Poulsen (Poulsens Skrivekunst) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 11/04-2019 08:58
Besvarelsen er på 105 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

3 år siden
#1 Ulla Hexibru (heksemutter)
Hej Zonia
En spændende tekst, oplæg til en udviklingshistorie? en dannelsesrejse? Tomme krukker blankt papir, gode ord der beskriver meget. Her er jeg kom til at tænke på: "Hvordan ser ingenting ud? Hvad er ingenting? Har ingenting en midte? Dejligt med noget der sætter tanker i gang Bedste hilsner fra Ulla
3 år siden