Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Hvorfor havde jeg ikke lært at styre det?" Jeg skændte på mig selv, mens jeg gik gennem regnen på vejen hjem."
Tia er ikke en helt almindelig pige, men hun kommer fra den meget fredlige by, Jamen. Hun har magi i sig, ligesom som sin afdøde mor. Men Tias far arbejder for det lokale klostre for bekæmpelsen af netop magi i alle dets former. Derfor flygter Tia til Staden, men får problemer, når magien ikke vil undertrykkes og hendes sande identitet kommer frem i lyset.
På samme tid kæmper landets nye dronning med sine nye forpligtelser og sin trolovelse med naboprinsen, der gør alt for at undertrykke hende, indtil også hun finder ud af, at hun besidder magiske evner.
De to unge kvinders skæbner mødes, og nu må de fra to forskellige ståsteder kæmpe imod folkets frygt for magikere og naborigets lyst til at erobre det hele kongerige.

Skriv kommentar

Besvarelsen Magiens Søstre er publiceret 26/04-2019 14:06 af Charlotte Hansen (Gry Marie) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 26/04-2019 14:06
Besvarelsen er på 148 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.