55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Spaltede spidser klæber til hendes furede ansigt. Hendes datter ser først den livløse krop da hun har passeret hende i køkkenet. Det kan efterhånden ikke få de store følelser frem længere. Hun overvejer om hun skal vente på sin bror, så de sammen kan lægge hende i seng. Aldrig mere, piber det nedefra et sted.

Skriv kommentar

Besvarelsen Opløst i Cointreau er publiceret 30/05-2019 15:53 af Bjørn Dahlenborg (Dahlenborg) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 30/05-2019 15:53
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Johannes Hansen (svævende-sind)
Virkelig interessant..

Lidt skummelt også
spændende
2 år siden
1 år, 10 måneder siden
#2 Line Gajos (LineG)
En meget kort tekst som alligevel får en masse følelser frem. Jeg synes du skriver rigtig godt, og jeg ville gerne se mere af denne slags fra dig. Jeg kan især lide starten, din beskrivelse af morens ansigt.
Venlig hilsen Line.
1 år, 10 måneder siden