Brændt af i København

Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han styrtede ud af døren og trådte ned i pedalerne. Cyklen accelererede væk fra holdeposition. Kanstenen fik cyklen til at lette fra jorden. Kæden røg af og sendte cyklen tilbage i holdeposition. Fingrende blev sorte af legen med kæden. Cyklen i acceleration igen. Kantstenen dublikerede sig på stribe. Kæden faldt af igen. Sorte fingre og kædeleg. Sveden på hans pande. Øjnene irriteret af sveden. Sveden travlt med at forlade kroppen. Tøjet vådt af sveden. Kroppen sort af kædeleg. Stoppet af politiet. signaliment: Svedig mand i vådt tøj og sort ansigtsmaske må pågribes. Toget kørt. Kæresten sur. Brændt af i København.

Skriv kommentar

Besvarelsen Brændt af i København er publiceret 04/07-2019 14:57 af Johannes Hansen (svævende-sind) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 04/07-2019 14:57
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 4 måneder siden
#1 Ida Hansen (Kajaki)
Hej Johannes
Godt skrevet. Du rammer helt sikkert kravet med, at det skal være en actionpræget tekst. Jeg undre mig over slutningen, med signalimentet, og at han bliver stoppet af politiet. Udfra hvordan jeg læser teksten, gør han jo reelt ikke noget ulovligt? Men ellers er det som sagt, rigtig godt skrevet. Mvh Ida
1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#2 Niels Cenius (Snowlion)
A lot like life.Det må være god kunst,så.
1 år, 4 måneder siden
1 år, 4 måneder siden
#3 Niels Cenius (Snowlion)
Hej Ida, der er jo ansigtsmaske forbud i Danmark for at forhindre indvandrer kvinder i at leve og eksistere og gå med tørklæde
1 år, 4 måneder siden