Morgen rutinen

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Rygsækken fløj gennem luften, støvet dansede i solstrålen. "Du kørte i bilen i går, hvor har du lagt nøglen", hans øjne var udspilede og panden rynket. Hun tog en dyb indånding "Jeg lagde dem på kommoden, har du tjekket din jakkelomme?" Hans udtryk ændrede sig, rynkerne forsvandt, han tog hånden i lommen, trak bilnøglerne op.

Skriv kommentar

Besvarelsen Morgen rutinen er publiceret 12/09-2019 11:13 af Rosa Bjerglund (MissNelveg) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 12/09-2019 11:13
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 10 måneder siden
#1 Bjarke Pedersen (Sjællænderen)
Jeg synes det er så vildt, hvordan man så godt kan beskrive så mange følelser på 55 ord. Den følelse med at man tror man har glemt noget og at man føler sig, virkelig på røven. Så bag efter føler sig totalt kikset fordi de var præcis hvor man havde lagt dem. Pisse godt skrevet!
1 år, 10 måneder siden
5 måneder, 2 dage siden
#2 Sys Høj (Forårsglad)
typisk man ikke kan finde nøglerne og typisk det er om morgen eller lige når man skal afsted de bliver væk.
5 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
#3 Ulhan
Godt spot på dagligdags hændelse. Det er altid den andens skyld synes man og opfører sig urimeligt, men menneskeligt.
De få ord er godt udnyttet.
2 måneder, 8 dage siden