Lægens venteværelse

Opgavebeskrivelse

Beskriv en situation i lægens venteværelse, hvor der er andre end dig der venter på at blive ekspederet. Typen af læge er helt underordnet, men brug gerne fantasien. Læg særlig vægt på spændingen, nervøsiteten eller frygten for det der skal komme ved et besøg hos lægen. Beskriv de tilstedeværende personer. Skriv teksten i jeg-form.

" måske skulle du bare lade være med at drikke så meget, " "måske skulle du ikke spise så meget. " ja okay mor, måske skulle du være en lidt bedre forældre? Fordi det er i hvert fald ikke din skyld at jeg er havnet i den her situation, det er altid min skyld ikke? Måske burde du tage lidt ansvar din store sæk bræk, og ja måske det ved jeg ikke begynde at elske mig igen?! Er det for meget at bede om? Selv lægerne vil hellere se mig levende end dig mor. Men hvorfor er jeg har, ja det er da overhovedet ikke fordi jeg har taget en bunke coke, og nu har det dårligt. Det lå jo bare der på natbordet lige ved siden af Gabriel. Jeg håber jeg får den gode læge i aften, ikke ham der den mega nedladende læge. "når har man fået lidt til næsen igen, igen? " du er 40 din store bunke midtvejskrise. Du. Er. Ikke. Sej.
Nåh, hvem er her ellers i dag? Der er ham alkoholikeren der ligner en statist fra the walking dead, ej okay så lavt ville han nok aldrig synke. Så er der hende kvinden der har glemt vi lever i det 21ende århundrede, og ikke må ryge i venteværelse.

Ej fuck, det kan ikke passe, der er Adrian. Hvorfor skal han være her i aften? Måske skulle jeg prøve at sige undskyld...
hvad kan jeg sige "ja undskyld for at min mor slog der med et serveringsfad for at 'lokke hendes søn i fordærv. ' nok ikke så fedt.
Godt klaret mor, du kan da heller ikke holde dig væk fra noget, kan du? Du skal altid ødelægge et eller andet i mit liv, kan du huske den gang med piñataen... nej ved du hvad det gider jeg slet ikke at tænke på.
"åhhr pis, jeg har ikke tænkt højt hele tiden vel?! "

Skriv kommentar

Besvarelsen Skrub ud af mit liv MOR! er publiceret 13/09-2019 23:25 af Bjarke Pedersen (Sjællænderen) under skriveøvelsen Lægens venteværelse.
Version 1 - 13/09-2019 23:25
Besvarelsen er på 313 ord og lix-tallet er 17.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år siden
#1 Luna Madsen
Selvom der er nogle ord der forstyrrer (f.eks. har/her, der/dig) er stemningen du skaber meget troværdig, jeg føler min indre vægflue tilfredsstillet, ovenikøbet pirret - hvad sker der mere, er der flere saftige detaljer om de andre tilstedeværende ... og så tvistet til sidst:-) Virkeligt godt billede, der giver et glimt af alle de mulige historier/skæbner der kan komme forbi venteværelset. Ønsker helt at du bygger en historie op omkring denne, tror du vil kunne brygge noget fedt sammen. Dybde, tragedie og virkelig humoristisk.
1 år siden