Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

Der var engang en dreng som hed Asger. Han var 13 år gammel og havde en lille søster som hed Sofie. der var 9 år gammel. deres mor og far hed Henrik og Mathilde de var begge to 42 år gammel. Asger har fødselsdag i morgen. næste dag da han vågnede tænkte. hvorfor er det så sent. han gik ned af trapperne og så sad hele familien rundt om hans mor. Asger vidste ikke helt. hvorfor men han gik over og kiggede. så sagde faren at hun var alvorlig syg. så kom der en dråbe vand ned fra hans kind. han tænkte hvad han skulle gøre. selv på min fødselsdag ja sagde faren vi holder den på et andet tidspunkt Asger sagde ok. Asger tænkte om at han skulle gøre et eller andet. Så han og Sofie gik over til lægen og sagde hvad der var sket. men lægerne sagde at de ikke kunne hjælpe med det men de kendte en der kan. Lægerne førte Asger og Sofie over i en gyde. I gyden lå der en slagter lægerne førte dem ind i et rum. I rummet var der en kniv og mange pølser men der var en til dør lægerne sagde til dem at det var meget farligt de åbnede døren og så var der en slags portal. Lægerne sagde at det var en portal men ikke hvilken som helst portal. De sagde at der var en gud som hed racer derinde som godt kunne lide at slås, men havde en meget mægtig magi han kan hele hvad som helst. Inden de gik derind, sagde lægerne at de skulle kæmpe mod ham men Asger sagde aarrrhhhh. Men Sofie sagde det ville vi godt. Asger sagde aarrrhhhh igen. Men Sofie hun gik der ind og så tænkte Asger nej nej det gjorde hun bare ikke også blev han nød til at gå derind de kom ind til en helt ny verden. så kom de ind til et kampsted og på midten sad racer. Asger så på ham han var jo Mega slap sagde han højt og grinte. Racer kikkede på ham hvad ville i kæmpe for. vi ville havde vores mor tilbage ok. sagde han så sagde han at i ville dø hvis i tabte ok. det er en av tale sagde Sofie Asger sad og kiggede på Sofie. Okay lad os komme i gang det startede med at der fik to våben en kniv og en bue Med ild. Så begynder vi det startede med at han skabte to usynlige mænd som kunne kæmpe for ham. man kunne kun se deres svær da de havde klaret dem gjorde racer sig meget meget stor og stærk. og så skabte han en ring rundt om dem med de usynlige mænd men denne gang havde de magi i sværdet. Asger og Sofie tænkte at der var ingen vej tilbage.

Skriv kommentar

Besvarelsen Der er ingen vej tilbage! er publiceret 20/03-2020 10:50 af willyhp under skriveøvelsen Point of no return.
Version 1 - 20/03-2020 10:50
Besvarelsen er på 477 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Lars Krøgholt
Det er en spændende fantasy, du skriver, og du kommer godt ind i noget action. Men det er en skam, at du slutter så brat. Som læser sidder jeg og tænker "Hvad sker der nu?" Problemet de to børn kom for at få løst, er glemt, og børnene tænker, at nu var der ingen vej tilbage. Hvorfor tænker de det? Naturligvis kan man så tænke, at nu ender historien bare ultra tragisk ved at Asger og Sofie bliver bekæmpet/opslugt af Racer, og moren dør. Men det kunne du godt have beskrevet en smule.
4 år siden