Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det var en festdag. En uforglemmelig dag. I værelset var de lyseblå balloner bundet til vuggen som forhindrede dem i at flyve op i luftet. Nykøbte bamser fra familiemedlemmer stod på den blå hylde, sammen med de mange uåbnede gaver fra venner og bekendte. Der var spænding og glæde i luften. De inviteret gæster stod i stuen og afventet hvert et klokkeslæt. Småt tøj blev sendt rundt. Døren til stuen blev åbnet. Spændingens øjeblik oprandt. Men der kom kun to ind ad døren. Gaverne forblev uåbnet og bamserne urørte. Det skulle have været en festdag. En dag de aldrig glemte.

Skriv kommentar

Besvarelsen 100 ord. En festdag er publiceret 15/05-2020 09:45 af Leah Hartwig (L. K. Hatwig) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 15/05-2020 09:45
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 måneder, 26 dage siden
#1 Hans Ib Noe Hansen
Hvor er det dog uhyggeligt -Og det mest uhyggelige (og det fine ved teksten) er at man selv laver billederne inde i hovedet, det ukendte er ofte det mest skræmmende.
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
#2 Christina Harritz (Anniina)
Spændende tekst..! Elsker denne der ligger op til fantasien. Der behøves ikke at skrives mere.

Flot beskrevet. Man fornemmer den festlige, glade stemning.

Kort og godt.

Får lyst til at læse flere af dine tekster :-)

Tak

Kærlig hilsen

Christina
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
#3 Rosa Bjerglund (MissNelveg)
Teksten er barsk men samtidig usentimental.

Der er glæde, forhåbninger og drømme. Men drømmen brister som kun to personer træder ind af døren. Til trods for det barske, tragiske vendepunkt, så formår du at gøre det usentimentalt, og det kan jeg rigtig godt lide.

Tak for deling ;)
2 måneder, 24 dage siden