Giv dog op!

55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

Det kommer aldrig til at ske. Han elsker dig ikke. Hun gør heller ikke. Han elsker dig. Hun elsker dig ikke. Hun elsker dig. Han elsker dig ikke. Til helvede din lorte solsikke. Hey du! Det der er ikke en solsikke. Det er en tusindfryd. Og hva' så! Til helvede med jeres lorte lykkelige liv.

Skriv kommentar

Besvarelsen Giv dog op! er publiceret 22/03-2021 19:27 af Britta Karina Andersen under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 22/03-2021 19:27
Besvarelsen er på 55 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 måneder siden
#1 Ingrid Gram Andersen (Gladingrid)
Haha, sjovt
4 måneder siden
2 måneder, 10 dage siden
#2 Ulhan
Elsker - elsker ikke -stuntet er ikke rigtig en mulighed for at få vished midt i al usikkerheden. Tages heller ikke alvorligt. Pyt med om det er en tusindfryd eller en solsikke.
Det kan være lige meget.
Giv dog op! er en god titel til teksten.
2 måneder, 10 dage siden
1 måned, 17 dage siden
#3 Kryster Lübeck (John Blicher Madsen)
Forstår tydeligt hvor du vil hen, men jeg ville nok ikke have valgt at genbruge den samme sætning så mange gange på 55 ord. Men som sagt, forstår jeg jo hvor du vil hen ad.
1 måned, 17 dage siden