Seneste kommentarer

11 måneder, 8 dage siden
Thomas Aagaard Jensen
55 fiction: Om at plante flag (55 fiction)
Smilede da jeg først opdagede konflikten, hvilket var cirka samtidig med at hun løste den. Jeg syntes billedet er rigtig godt, konflikten relevant og præsenteret på en sjov måde. Den første sætning siger så meget om situationen og manden, at det bliver næsten overflødigt at præcisere at der er en kvinde involveret. Men jeg savnede lidt mere spil på rivaliseringen, og syntes det viser hvor svært det er at sætte scenen, vise de relevante personer, opsætte konflikten og de modsatrettede interesser og give en løsning på det, på en troværdig og sammenhængende måde.

Jeg ville ønske du havde haft 100 ord til det, for jeg tror det ville kunne bliv en ustyrligt morsom scene. Den er helt sikkert gemt væk i arkivet for inspiration.
11 måneder, 8 dage siden
11 måneder, 8 dage siden
Thomas Aagaard Jensen
Veninde? (55 fiction)
Spændende konflikt, når det handler om følelser og opfattelser, frem for fakta. Selvom teksten er så kort, som i dette format, når jeg at lever mig ind i spændingen, og kan se de to veninder stå overfor hinanden, i det der kort forinden ville have været en hyggelig situation, som nu er raget helt til højre af et eller andet.
Afslutningen leveres interessant, og jeg er vild med de situationer hvor en hovedperson overrasker sig selv og lærer noget nyt om sig selv.
Men jeg ser ikke løsningen på konflikten, kun en optrapning af konflikten.
11 måneder, 8 dage siden
11 måneder, 12 dage siden
Noah Azazel
Sammenstødet (Drabble-katastrofe)
Det er meget fint skrevet, og du beskriver situationen godt, dog vil jeg påpege, at det vil være nemmere at læse, hvis tegnsætningen var spot-on.
11 måneder, 12 dage siden
11 måneder, 13 dage siden
Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Kærlighed under krigen (Drabble-katastrofe)
Selve præmissen med at beskrive en situation med 100 ord - ikke 99 ord eller 101 ord, men præcist 100 ord er meget svær. Man er nød til at skrive teksten så den måske fylder 120 eller flere ord og så redigere teksten ned til de nøjagtige 100 ord. Jeg vil give Daniella ret i, at det er vigtigt at holde stykket i samme tid. Du kan fravige dette indenfor situationsteg - direkte tale eller citat fra brev fra ham. Med kun 100 ord er hvert eneste ord ekstremt vigtigt og derfor vil stavefejl eller syntaksfejl fremtyde meget tydeligt og medvirke til at ændre stykkets udsagn.
Eks.: "Han har meldt sig og draget i krigen." her mangler et ord for at betone nutid. Prøv om du kan finde et ord et andet sted, for her at sætte et "er" ind, så sætningen kommer til at lyde: "Han har meldt sig og er draget i krig."
Eks.: "Det første brev fra ham:" Her mangler et udsagnsled, hvilket får læseren til at stoppe op. Jeg ved ikke lige hvordan denne mangel vil kunne løses indenfor præmissen med de 100 ord, Måske "I første brev skriver han:"
Eks.: "hvordan han holder og læser hendes breve." ordet "holder" går mod strømmen. Prøv bare at skifte det ene ord: "hvordan han sidder og læser hendes breve.
Eks "liv er som myrer så skrøbelige", syntaksen er her forkert og ville give mere mening ved "livet er som hos myrerne skrøbeligt". Stadigt eksakt 6 ord, men en helt anden mening.

Kærlig hilsen Nils :-)
11 måneder, 13 dage siden
11 måneder, 17 dage siden
Daniella Helvant (Eddie)
Kærlighed under krigen (Drabble-katastrofe)
Igen sidder jeg tilbage med: Hvad skete der egentlig her?
Er han død? I så fald vil det være liiidt underligt hvis han har skrevet et brev efter sin død. Eller er han levende? Hvilket univers tales der om her? Og hvorfor frygter han pludselig ikke noget? Og hvem er det der afleverer brevet til hende? Jeg har læst det sidste afsnit 4 gange, og de første 3 troede jeg at det var en anden soldat der kom med brevet, men nu er jeg pludselig i tvivl. Det kan jo også være ham selv hvis det endelig er.
Men jeg kunne godt lide starten. Det sidste ville jeg gerne have haft lidt flere beskrivelser af, men det er jo svært på kun 100 ord.
11 måneder, 17 dage siden
11 måneder, 17 dage siden
Daniella Helvant (Eddie)
Savnet (55 fiction)
Øøøh ... Du har jo klaret de 55 ord uden problemer, så det er flot, men skifter sønnen ikke køn og bliver til en datter? Og så undrer det mig liiidt at moderen STADIG ikke har ringet.
Jeg ville ændre sønnen/datteren, så det bliver samme køn hele vejen, og så måske bare sige at hin har ignoreret opkaldene fra moderen.
Men du får da beskrevet en konflikt, og det er som sagt flot på 55 ord.
11 måneder, 17 dage siden
11 måneder, 23 dage siden
Clara Tabo (ClaTab)
Må jeg klappe din hund? (De 4 årstider)
Hyggelig lille novelle, hvor titlen kommer igen og igen. Der kunne rettes lidt her og der, angående gramamatik og tegnsætning, samt komma. Men hyggelig.
11 måneder, 23 dage siden
11 måneder, 26 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Veninde? (55 fiction)
samtalen indikerer at der er tale om meget unge veninder. Kunne være starten på et langt liv hvor vold giver mening, for person nr. to i hvert fald. Spændende.
11 måneder, 26 dage siden
11 måneder, 26 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Lørdag aften (55 fiction)
Der mangler handling. grammatikken er ikke eksisterende og klimaks... føler ikke rigtig at der er nogen.
11 måneder, 26 dage siden
11 måneder, 26 dage siden
Tenna Hermansen (Tenna)
Må jeg klappe din hund? (De 4 årstider)
Fin sidste linie, hvor "klappet" går igen. Nogle gange sætter man sine "principper" over styr for at gøre indtryk på en person ^_^
11 måneder, 26 dage siden
1 år, 3 dage siden
Derfor
Det gik ikke (55 fiction)
Ae at vatre. Værns gærende respekt

Fornemmes stræbere. Pluks i fjern sansende. markens kulører. Anstrøg i kæmpe format. På hver sin måde til trækkende. Smagfuld opposition. Vældig fra bred atmosfære. Og himmelsk rang. tungt og flygtigt. Hedens vederlag. i årsags anledning. Søvnigt begrundende for knælende figur. Om slægtens kulminere. Narkotisk jævnt som fjern. Deklinationen i vægtigt balance. Og ærbart. I myrens om sådan. mængde i hiv. Og svært opvejende i jævndøgns hånd. Jeg opfordre til ...Lone Wienberg Hansen.. hej
1 år, 3 dage siden
1 år, 3 dage siden
Derfor
Katastrofe (Drabble-katastrofe)
Gratiosus siger jeg dig bredt. i samtykke med Adam. Danses for logkrukken mod selve solen på mit indre. Struktur i alle ender og kanter. Rigt berøvet af flåten
Styrkende organiseret kendetegn. på rygmarven. jeg beaere med sommerfuglevinger. For og bag domprovster og brillemagere. sat op til narrestreger i bølgegang. Flettet slynger melodi mod koordinerede elme tusser. Der bare formerer i de døves vrede rottehuller..forgabelse...studeres når jeg læser dine ord ---her er mine... Hej. Lone Wienberg Hansen...om du er her endnu...for din historie faldt jeg på røven for ...og lokummet brænder. Hej Lone Wienberg Hansen.
1 år, 3 dage siden
1 år, 3 dage siden
Derfor
Bomben falder (Drabble-katastrofe)
Landingsbanen tages med et spring over. Hvem kommer nærmest mål? Faldt lige på halen og snuden i vejret. Om der skulle skides på. Bebrejder ingen om du faldt på røven eller bag over. Sjældne gavtyvestreger. Pudsige kludrer. Eller er det hele et vibrerende kommen sammen til klaprende endegyldig mimoser. egenskabers pla!teauer. spøgefulde facetter af disse skabelses menuetter. Yder mere gavn end nytte.
Du har tiden for dig...om at læse her er en ide skriv og søg ---Når lokummet brænder ...Katastrofalt---hej Lone Wienberg Hansen
1 år, 3 dage siden