27 år

Online 704 dage siden

Alexander Petersen

Alextheman

Jeg har massere af fart på stort set hver dag. Jeg går på universitet i Aalborg, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier på 4. semester. Det interesserer mig hvordan folk interagerer og kommunikerer med hinanden - alt imens at vores samfund digitaliseres, samt mange flere aspekter.
Derudover har jeg en kæreste, der har været min i mere end 5 år pr. nuværende, og løber, styrketræner og spiller fodbold, så ofte jeg kan!
Når jeg så har et pusterum derhjemme elsker jeg at skrive diverse tekster, som er med til at udfordre og udvikle mig. Sproget er et fantastisk værktøj, som kan formes, drejes og vendes på et utal af måder, hvilket gør det ekstremt spændende at "lege" med.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 20/10-2014
Køn og alder Dreng/mand · 27 år · Krebsen
Tekster publiceret 2017 (11) · 2014 (9)
Kommentarer 2017 (28) · 2016 (1) · 2014 (52)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Ulla Hexibru (heksemutter) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Tenna Hermansen (Tenna)
Flest kommentarer fra Schane Alexander Blicher · Benny Frits Andersen · Gowtham Kulendranathan (GK 91) · Tenna Hermansen (Tenna) · Kåemer Asmussen (Kåemer)
Viser tekster i kategorien

Aforismer og gruk

Vis alle kategorier
Aforismer og gruk
6 år siden
7 kommentarer
Alle har chancen nemlig livet · Så hvad er egentlig vigtigst for os · Glæden eller tidsfordrivet · Tidsfordriv kan være konsekvensen af manglende stabilitet · Mens glæden kan ses som en strømlinet funktionali... [...]
samfund, tanker, frygt

Nye brugere