27 år

Online 708 dage siden

Alexander Petersen

Alextheman

Jeg har massere af fart på stort set hver dag. Jeg går på universitet i Aalborg, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier på 4. semester. Det interesserer mig hvordan folk interagerer og kommunikerer med hinanden - alt imens at vores samfund digitaliseres, samt mange flere aspekter.
Derudover har jeg en kæreste, der har været min i mere end 5 år pr. nuværende, og løber, styrketræner og spiller fodbold, så ofte jeg kan!
Når jeg så har et pusterum derhjemme elsker jeg at skrive diverse tekster, som er med til at udfordre og udvikle mig. Sproget er et fantastisk værktøj, som kan formes, drejes og vendes på et utal af måder, hvilket gør det ekstremt spændende at "lege" med.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 20/10-2014
Køn og alder Dreng/mand · 27 år · Krebsen
Tekster publiceret 2017 (11) · 2014 (9)
Kommentarer 2017 (28) · 2016 (1) · 2014 (52)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Ulla Hexibru (heksemutter) · Sebastian Winkler (Aeio) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor)
Flest kommentarer fra Schane Alexander Blicher · Benny Frits Andersen · Gowtham Kulendranathan (GK 91) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Tenna Hermansen (Tenna)
Viser tekster i kategorien

Digte

Vis alle kategorier
Digte
3 år siden
4 kommentarer
Hvis du ynder at bevæge dig rundt i din by · Hvor du møder andre, og det gør dig sky · Så lad ikke tankerne forvirre · Et smil hist og pist vil kun gøre dig rigere · Det er ikke en nødvendighed at hilse på al... [...]
samfundskritik, smil, næstekærlighed

Nye brugere