27 år

Online 708 dage siden

Alexander Petersen

Alextheman

Jeg har massere af fart på stort set hver dag. Jeg går på universitet i Aalborg, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier på 4. semester. Det interesserer mig hvordan folk interagerer og kommunikerer med hinanden - alt imens at vores samfund digitaliseres, samt mange flere aspekter.
Derudover har jeg en kæreste, der har været min i mere end 5 år pr. nuværende, og løber, styrketræner og spiller fodbold, så ofte jeg kan!
Når jeg så har et pusterum derhjemme elsker jeg at skrive diverse tekster, som er med til at udfordre og udvikle mig. Sproget er et fantastisk værktøj, som kan formes, drejes og vendes på et utal af måder, hvilket gør det ekstremt spændende at "lege" med.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 20/10-2014
Køn og alder Dreng/mand · 27 år · Krebsen
Tekster publiceret 2017 (11) · 2014 (9)
Kommentarer 2017 (28) · 2016 (1) · 2014 (52)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Ulla Hexibru (heksemutter) · Sebastian Winkler (Aeio) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor)
Flest kommentarer fra Schane Alexander Blicher · Benny Frits Andersen · Gowtham Kulendranathan (GK 91) · Sebastian Winkler (Aeio) · Ulla Hexibru (heksemutter)
Viser tekster i kategorien

Kortprosa

Vis alle kategorier
Kortprosa
3 år siden
3 kommentarer
Aftenen var særdeles lunefuld, diskotekets gæster virkede veloplagte og musikken drønede derudaf. Sommerferien sang på sidste vers, hvorfor der var lagt i kakkelovnen til en forrygende festlig aften, ... [...]
mørke, identitet, oprør
Kortprosa
6 år siden
3 kommentarer
Aftenen var for længst gået på hæld, men det skulle ikke stoppe mig den aften. · Det hele virkede bare til at være endnu en normal aften på vej hjem fra arbejdet, men noget sagde mig, at jeg ikke skulle... [...]
hverdagen, refleksion, ensomhed
Kortprosa
6 år siden
2 kommentarer
Nattehimlen havde brudt frem og skyerne virkede tunge. Han havde naturligvis taget regnfrakken på og skulle det ikke være nok, så var paraplyen også kommet med i bæreposen. Den type af mand var han ne... [...]
mystik, hverdagen, livsrefleksion

Nye brugere