27 år

Online 708 dage siden

Alexander Petersen

Alextheman

Jeg har massere af fart på stort set hver dag. Jeg går på universitet i Aalborg, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier på 4. semester. Det interesserer mig hvordan folk interagerer og kommunikerer med hinanden - alt imens at vores samfund digitaliseres, samt mange flere aspekter.
Derudover har jeg en kæreste, der har været min i mere end 5 år pr. nuværende, og løber, styrketræner og spiller fodbold, så ofte jeg kan!
Når jeg så har et pusterum derhjemme elsker jeg at skrive diverse tekster, som er med til at udfordre og udvikle mig. Sproget er et fantastisk værktøj, som kan formes, drejes og vendes på et utal af måder, hvilket gør det ekstremt spændende at "lege" med.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 20/10-2014
Køn og alder Dreng/mand · 27 år · Krebsen
Tekster publiceret 2017 (11) · 2014 (9)
Kommentarer 2017 (28) · 2016 (1) · 2014 (52)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Ulla Hexibru (heksemutter) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Tenna Hermansen (Tenna)
Flest kommentarer fra Schane Alexander Blicher · Benny Frits Andersen · Gowtham Kulendranathan (GK 91) · Simone Nielsen (smukkehjerte) · Kåemer Asmussen (Kåemer)
Viser tekster i kategorien

Smilebåndet

Vis alle kategorier
Smilebåndet
6 år siden
5 kommentarer
Dagen startede egentlig ganske udmærket, hvis man tager gårsdagens hændelser i betragtning. · Jeg steg ud af sengen med begge ben plantet solidt i det afdankede trægulv, hvor tøjet var lagt pænt frem på... [...]
splittelse, samfund, hospital
Smilebåndet
6 år siden
10 kommentarer
Det hele virkede til at være en helt normal dag på arbejdet i Guldsmedegade, men det skulle denne grønlænder hurtigt få lavet om på. · Der var nemlig noget der fortalte mig, at vi havde at gøre med en y... [...]
mystik, ensomhed, humor

Nye brugere