52 år

Online 304 dage siden

Allan Møller Sørensen

Allan M. Sørensen

De som kender mig bedst, vil utvivlsomt hurtigt finde på at beskrive mig som kritisk og direkte, og i så fald, har de ret. Jeg opfatter verden som kompliceret, modsætningsfyldt, til tider smukt, andre gange hæsligt, men altid en årsag til undren som ofte bliver genstand for dybsindighed.
Erhvervslivet har slugt en meget stor del af min tid gennem 30 år, og gør det for den sags skyld stadig, men en del ufærdige skriblerier gemmer sig i det digitale støv, ligesom alt for mange tanker trænger til at blive nedfældet.
Forhåbentlig bliver Fyldepennen startskuddet til at kunne dele nogle færdige tanker, modtage kritik og i øvrigt bidrage med samme.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 06/08-2018
Køn og alder Dreng/mand · 52 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2018 (1)
Kommentarer 2018 (4)
Flest kommentarer til Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Erik Sejr (Artsman) · Rolf Carlsen (Storyman)
Flest kommentarer fra Kåemer Asmussen (Kåemer) · Lars Dorf Lundeman (looboo)
Noveller
1 år, 10 måneder siden
Hej Rolf. · Hvor er det velskrevet og fængslende fra første færd. Der er drøn på den primære handling, som i sig selv er tilstrækkelig til at fastholde interessen, men de mange hints skaber nysgerrighed... [...]
Aforismer og gruk
1 år, 10 måneder siden
Alternativt: · Ikke mængden, men valget af ord, er afgørende.
Filosofihulen
1 år, 10 måneder siden
Hej Erik. · Interessante og måske lidt hårde selverkendelser du har beskrevet. · Jeg tror ikke, at du (man) kan betragte sig selv hverken udefra eller objektivt i det hele taget, men snarere mærke grundi... [...]

Nye brugere