39 år

Online for nylig

Anemone Rosendal

Anemone Rosendal

Min kreative skrivning bliver mere og mere fragmenteret og begrænser sig for tiden til enkelte poetiske momenter. Men det er okay, for jeg samler på smukke øjeblikke og man kan ikke forcere inspiration.
Jeg er litteratur-elsker og har af den grund også faglig baggrund som cand.mag I dansk (med speciale i netop litteraturhistorie). Jeg arbejdede kortvarig som bibliotekar, men studerer lige nu kunsthistorie på folkeuniversitetet (hvad der nok i efteråret bliver udskiftet med noget naturvidenskabeligt - da min gamle far har opfordret mig til at blive mere alsidig - ja vi får se, hvordan det går)

Publiceret: 3
Afgivet: 5
Modtaget: 10
Puls: 29,5

Medlem siden 08/05-2024
Køn og alder Pige/kvinde · 39 år · Tyren
Tekster publiceret 2024 (3)
Kommentarer 2024 (6)
Flest kommentarer til Camilla Diedrich (PoemsbyC) · Manila Silver (M. Silver) · Ryan Raskolnikov (Deadboy2) · Ida Pedersen (Anita A) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Flest kommentarer fra Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen) · Lis Krøyer (Lis KVK) · Sune Yttesen (tuttimanse) · Anne Meliah McKennitt (AnneM) · Camilla Diedrich (PoemsbyC)
Debatindlæg 2024 (2)
Kommentar
2 dage siden
Svarkommentar
2 dage, 17 timer siden
Digte
5 dage siden
Digte
12 dage siden
identitet, eksistentiel, reflektion
Ordet er frit
16 dage siden
Ja brainstorming kunne faktisk være en god idé. Tusind tak for det forslag. · Det er det også at skrive dagbog, men jeg skriver... [...]
Ordet er frit
16 dage siden
Er der mon andre, der har prøvet at have skriveblokade og hvordan overvindes i dem? Jeg synes, at jo ældre jeg bliver, jo mer... [...]

Nye brugere