36 år

Online 629 dage siden

Arazi Black

Arazi

En skøn sjæl fortalte mig, jeg ikke udnyttede mit potentiale. At jeg skrev distanceret fra selve livet. Så i stedet for at skrive om livet set udefra, forsøger jeg nu, at skrive om livet set indefra.
Mine digte bør tolkes alt efter øjet der ser, for i virkeligheden handler det om, hvor vidt man ser det genkendelige i sig selv.
Ud over digte skriver jeg lidt på nogle noveller, kortprosa og en smule på en roman. En roman, der i bund og grund handler om zombier, selvfølgelig. Hvad ellers?
Har lært meget om det skrevne ord, siden de tre første tekster blev lagt ind på min profil. Så nu ser jeg dem som mit udviklingspotentiale. Forhåbentlig ender det med en omskrivning af alle tre tekster.
/Arazi

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 18/09-2010
Køn og alder Pige/kvinde · 36 år
Tekster publiceret 2010 (14)
Kommentarer 2022 (1) · 2010 (14)
Flest kommentarer til Michael F. Pedersen (sketch_U) · Lise Damsgaard Andersen · Christian Øvre (Dingu) · Alexandra Antelica Andersen (Antelica) · Frederik Fornitz (fornitz)
Flest kommentarer fra Ditte Kunkel Klitmøller · Ditte Amalie Hagelund Johansen (PRESMA) · Anneka Issø (trudi) · Christian Øvre (Dingu) · Sophie S. Lampert (Vicky)
Debatindlæg 2010 (1)
Dagbogsindlæg 2010 (7)

Ingen aktivitet

Seneste 100 dage


Nye brugere