28 år

Online 2038 dage siden

Bastian Colding

Batian

Somme tider udtrykker jeg mig selv i tekst eller musik, en form et sprog med andre regler end dem vi plejer at bruger. Med nye muligheder, andre begrænsninger. Nogle gange kan de oversættes til det sprog vi normalt taler men ofter finder jeg ting som ikke tydeligt kan oversættes. Det er vel derfor vi er herinde.
Følelser og fornemmelser er ikke altid nemme at sætte ord på, men at udtrykke det kan alligevel være en hjælp.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 02/07-2014
Køn og alder Dreng/mand · 28 år · Fisken
Tekster publiceret 2014 (6)
Kommentarer 2014 (8)
Flest kommentarer til Martin Stach Tomas (Lowrater) · Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa) · Annabell Nielsen (Lady-A) · Olivia Birch (Humlebi) · Finn Prang (Fipra)
Flest kommentarer fra Patrick Larsen (Palle17) · Martin Stach Tomas (Lowrater) · Sara Dastmalchi · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Anni Birgit Sørensen (Anni Birgit)
Digte
5 år siden
Jeg kan godt lide jakkesætninger. I business forestiller jeg mig at jakkesættet ikke kun er en beklædning men også en væremåde og et sprog.
Rim og vers
5 år siden
Da jeg lige var kommet mig over at du var gift kunne jeg genkende noget i hver af de første fem vers. De sidste var lidt mere utydelige for mig. · God form.
Rim og vers
5 år siden
Hvem der bare kunne skrive tv i sit cv, det har en god rytme. · Jeg synes også det er godt, dog ville det, for mig, være mere naturligt hvis det var et "bli'r" i næstsidste linje.
Rim og vers
5 år siden
Haha hurra for det blå flag.. Flotte rim og et fedt system med de sidste linjer, der er veludført.
Aforismer og gruk
5 år siden
Godt at huske på. · Det er tydeligt for mig at det er en talemåde selv om det er skrevet sprog. Det andet ville måske også virke. · Hilsen Bastian

Nye brugere