42 år

Online 430 dage siden

Brit Andresen

Brit

Jeg leger med ord, skriver fra hjertet og hjernen. Elsker legen med ord, og vil gerne sige det så kort og præcist som muligt. Banalt måske?
Jeg var i sin tid på digte.dk og skriver både på dansk og svensk. En del af mine digte har ligget stille siden siden lukkede ned, men nu er jeg i gang igen, efter nogle stille år med små børn. Jeg har mine muser og et enkelt ord kan sætte det hele i gang.
Mennesker fascinerer mig og jeg føler mange ting meget hurtigt.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Digte
2 år siden
Åhhh ja, det hjerte... Fint lille digt om noget meget stort. Genkendelsen er stor i dit digt. tak.
Digte
2 år siden
Fint og rigtig digt. Du fanger essens og får det skrevet kort og flot.
Digte
2 år siden
Fed måde at sætte ord på indre og ydre! Stærkt.
Rim og vers
2 år siden
ja, sikken et år. Det har startet en masse tanker. Fin lille refleksion over året.
Digte
2 år siden
Flot skrevet, mange beskrivelse der vækker genkendelse. Selvom det virker mørkt og sort, aner jeg, at det også kan være lidt godt, det der med at kigge ind i sig selv, være i det i natten, lytte til s... [...]
Digte
2 år siden
Du får beskrevet stemningen så fint. Det er et stærkt digt.
Digte
2 år siden
Jeg fornemmer en kamp, om at endelig forlade ham man ikke skal være sammen med. En bearbejdning af et forlist forhold. · Jeg læser din kamp og føler med dig!
Digte
2 år siden
Forundret efter endt læsning. Er vild med "I skygger der aldrig visner", Som skygger der aldrig forsvinder, tungsind måske. Der er lys i digtet selvom der er meget ensomhed. · Jeg synes det er rigtig g... [...]
Digte
2 år siden
"som en åben bog med en lukket dør" Fantastisk! Der har jeg været mange gange. Fint eftertænksomt digt. Jeg ser en udlængsel, et savn, et råb og angst. Jeg kan god lide det. Det er et rigtig fint digt... [...]
Digte
2 år siden
Fint og smukt digt, om at møde kærligheden og det spil der udspiller sig, bevidst og ubevidst. · Tak for læsning.
Rim og vers
2 år siden
Det er skønt. Jeg har en corona-kramme-bankbog fyldt op med kram og gode renter til mine venner.
Digte
2 år siden
Der er dage, hvor man synes man råber, men ingen hører. Måske fordi man råber inden i. · Mærker smerten, måske fordi den er meget genkendelig. · tak.
Digte
2 år siden
Min første tanke var, at I sad ved et dødsleje og ventede på, at døden indtraf. Men som jeg læste videre udviklede det sig. Blev helt forpustet af at læse. Intenst. · Det er godt!
Digte
2 år siden
Mange billeder får jeg her. Før jeg læse din bemærkning, fik jeg følelsen af, at man skal huske sit indre. At ryde op og genfinde sin sjæl, og de sjæle man vil være med. Jeg kan rigtig godt li det!
Digte
2 år siden
Hårdt og brutalt. Skrevet fantastisk. De sidste 3 sætninger rammer prikken over i'et! Ville ønske flere dog bare åbnede øjnene!
Digte
2 år siden
På godt og ondt når man kan mærke nogen dybt inde i en. Så dybt, de bliver en del af en, på godt og ondt. · Tankevækkende og godt skrevet.
Digte
2 år siden
Smukt skrevet. Jeg læser om en forelskelsen der alligevel ikke skulle være. Nydelsesfuldt og smertefuldt!
Digte
2 år siden
Det startede så smukt og fint og det vendte til en skræmmende følelse. Det gav en knude i maven. Godt og modigt skrevet!
Digte
2 år siden
Kender følelsen så godt. Og hvor vildt det kan være når nogen/noget tænder
Digte
2 år siden
Dejligt digt om forelskelse i lyst og nød, og alle de følelser det involverer.
Digte
2 år siden
Hvor fint, om behovet for snart at give knus i virkeligheden!
Digte
2 år siden
problemet er bare, at spillets regler ændre sig... eller også har jeg ikke forstået det endnu :-) · Det er et dejligt digt, og helt sandt!
Digte
2 år siden
Jeg fornemmer den største kærlighed bundet i sorgen af at miste. Jeg får smukke melankolske billeder i mit hoved, når jeg læser dit digt. Det er smukt! · DBH Brit
Digte
2 år siden
En livserfaring vi alle får. Du får det formuleret fint med flotte billeder. · DBH Brit

Nye brugere