59 år

Online for nylig

Britt Kjellerup

Britt Kjellerup

Velkommen til mit lille hjørne af siden :)
Jeg er her for at få mulighed for skrive til andet end skrivebordsskuffen, samt blive bedre, og måske også lidt mere flittig, til at udtrykke mig på skrift.
Samtidig er jeg, indrømmet, nysgerrig på at se hvad andre skriver, hvilke emner der optager, hvilke tanker der gøres - og selvfølgelig, hvordan det kommer til udtryk.
Jeg skriver fortrinsvis kortere tekster, nogle lette og muntre, andre lidt mere alvorlige. Uanset hvilket af mine skriv du er faldet over, så tusind tak fordi du læste med, og har du givet mig en kommentar med på vejen, så vid, at det er overmåde værdsat.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 4,7

Medlem siden 01/04-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 59 år · Krebsen
Tekster publiceret 2020 (8)
Kommentarer 2020 (32)
Flest kommentarer til Finn Prang (Fipra) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Charlotte Blanca (hvemerjeg) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Leif Sørensen (Leif S)
Flest kommentarer fra Christina Harritz (Anniina) · Charlotte Blanca (hvemerjeg) · Pia Hansen · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · Lizette Sonne (Lizette-Amalie)
Tingesten
1 år siden
Jeg er en gave. En indflyttergave. Det er i hvert fald hvad der blev sagt, da jeg for mange år siden blev overdraget til min nye ejer. Vi var alle gaver, jeg og mine tre søskende, og det var nu meget ... [...]

Nye brugere