29 år

Online for nylig

Casper Götterup Damsbo

Casper G. Damsbo

Hej mit navn er Casper, jeg er 29 år, og har en søn på 9 år. Jeg er en ung glad fyr, med nogle sten i rygsækken. Jeg skriver om hvad jeg har på hjerte, og hvad der kommer til mig. Jeg er opvokset i en lille by på Lolland, med mine forældre, og min lillebror. Jeg flyttede til Nykøbing Falster, i 2010, samme år fik jeg min dejlige søn.
Jeg begyndte at skrive mine første tekster og digte i 2016, da jeg havde en svær periode. En bekendt forslog mig at jeg skulle prøve at skrive mine tanker og følelser ned, hvilket jeg så gjorde, og fandt ud af derefter, at det faktisk hjalp mig med at få det bearb [...]

Publiceret: 3
Afgivet: 0
Modtaget: 9
Puls: 9,7

Medlem siden 09/06-2019
Køn og alder Dreng/mand · 29 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2019 (8)
Kommentarer 2019 (8)
Flest kommentarer til Steen Schmidt (Schmidter) · Ida Pedersen (Anita A) · Anna Grey (Himalaya) · Klara Meiling (Kklarence) · Christian Severin (C. Severin)
Flest kommentarer fra Lukas Skov · Ida Pedersen (Anita A) · Steen Schmidt (Schmidter) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Digte
5 måneder, 7 dage siden
Hey Klara :) · .. rigtig god valg af ord og sammensætning.. · - og rigtig go skrive stil synes jeg.. :)
Digte
5 måneder, 15 dage siden
Hey Ann :) · faldt lige over dit digt · kan godt lig skrive stien/sammensætningen i teksten · - simpelt og i korthed. · - Spot on :)
Digte
5 måneder, 16 dage siden
Hey Anna :) · Synes det er simple og korte vers, men · det er ikk simple tanke gang. · - Kan godt lig den måde du skriver, og holder dig i kort hed.. · specielt med det sidste vers , det fuldlænder teksten ... [...]
Digte
5 måneder, 18 dage siden
Hey Ida :) · er vild med din skrive skil i denne tekst.. · men, det ikk bar en tekst, det som om det en historie · blir virkelig bidt jo mere jeg læser.. · - bli ved sådan, det virkelig godt skrevet :)
Digte
5 måneder, 19 dage siden
Hey Steen :) · ved ikk om jeg tolker digtet rigtig, men · fed sammensætning og ordvalg, det harmonere sku pisse fedt xD · - keep going :)
Digte
5 måneder, 19 dage siden
Hey Ida :) · Pisse fedt ordvalg, af beskrivelsen af dine følelser, · kan sætte mig ind idet af to blir til ingen.. · - klø på, du skriver dine følelser/tanker, på en rigtig god måde. :)
Digte
5 måneder, 25 dage siden
fed sammensætning · dejlig ordforbrug, så alle kan vær med, i think · og mærker dybe tanker når jeg læser teksten, · - kan godt lig det en "historie" , du stater med at trække vejret dybt, og ender i karru... [...]
Digte
6 måneder, 1 dag siden
Hej.. :) · nice skrive stil, og ordspil · kan specielt godt lig at du skriver mellem linjerne · og det er en "historie" · - kort sagt synes din tekst er god.

Nye brugere