19 år

Online 291 dage siden

Clara Tabo

ClaTab

Der er et brændende ønske om at blive forfatter inden i mig. Jeg har altid elsket sprog, læsning og skrevet i nogle år. Jeg er i gang med en roman og før den, har jeg skrevet nogle få noveller og bøger.
Novellerne var korte og skulle afleveres til skolen som stile, men jeg er stolte af dem, og processen var fantastisk for mig. Bøgerne var nogle eksperimenter, som tværtimod kan kaldes: "mester værker."
De blev slettet ved et uheld. Selvom at jeg foragtede og stadig gør, kunne jeg stadig lære af og bruge nogle ting fra dem.
Jeg elsker, den følelse og den frihed som skrivning giver.
- Clara Tabo 14 år
Født (06-1/2004)

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 02/10-2018
Køn og alder Pige/kvinde · 19 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2018 (3)
Kommentarer 2018 (14)
Flest kommentarer til Peter Rømer (peter_romer) · Lasse Fejersen (fejersen) · Knud Kjølhede Petersen (knudkp) · Piet S Knudsen (SpiritInk) · Poul Brasch (Blækhuset)
Flest kommentarer fra Peter Rømer (peter_romer) · Kåemer Asmussen (Kåemer) · Anni Idorn · Maja Veis Marxen (Maja Veis) · Polina Slosvau (polina s)
Debatindlæg 2018 (4)
Noveller
1 år, 10 måneder siden
2 kommentarer
Den blege fuldmåne gav træet et hvidt skær, som var det taget ud af en drøm. Et fint lag dug, lå på dets farverige blade. · Det grønne, fugtige græs dansede i september månedens kølige vind. · Husenes vin... [...]
sindet
Noveller
1 år, 10 måneder siden
3 kommentarer
Solen skinnede ind gennem de kvadratiske, små vinduer. Vinduerne til det lille lokale. Vejret var bidende kold. Træerne stod gyldne i gården, uden nogle ville opdage, at de smukke blade snart ville vi... [...]
fortabt
Blandede tekster
1 år, 10 måneder siden
2 kommentarer
Klokken 08:30 · Himlen var grå af store mørke skyer. Regnen styrtede ned over gaden. Gaden hvor små orange rækkehuse stod på dens højre side, med en død, aflang hæk, der skilte dem. · Kaj Baker gik med en... [...]

Nye brugere