35 år

Online 1078 dage siden

Pernille T. Boldemann

Crystalbluefox

Livet er en historie, men det er også mange historier og hvad livet kan skænke os, nyder jeg at twiste rundt til at lave min egen version af en historie. Sådan er vi skribenter vel bare.
Jeg nyder at skrive og har gjort det i mange år efterhånden, men for det meste har det været engelske fanfictioner i 'One Piece'-universet og nogle meget få danske historier. Jeg er for tiden i gang med at skrive en længere roman der hedder 'Frosne Minder' som jeg har "syslet" med i de seneste par år og er meget snart færdig med denne.
Jeg er en person som ikke dømmer folk på udseende, tro og "kærlighed", men på hvordan de er inden i.
Hvad ellers er der at sige om mig?
Spørg endelig løs, alle er velkomne!

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 28/12-2012
Køn og alder Pige/kvinde · 35 år · Skorpionen
Tekster publiceret 2015 (2) · 2014 (3) · 2013 (2)
Kommentarer 2018 (2) · 2015 (6) · 2014 (24) · 2013 (3) · 2012 (2)
Flest kommentarer til Sebastian Winkler (Aeio) · Kubeba G Lui · Simone Høyer · Tenna Hermansen (Tenna) · Mikala Rosenkilde (Mikala)
Flest kommentarer fra Jytte Black (Lilla Blomst) · Bettina Vilsbøll Thomsen (Bettina) · Martin Hansen (Bipolarmartin) · Astrid Sørensen (Maoraw) · Sarah Kristine Frederiksen (Street Writer)
Debatindlæg 2014 (2)
Ordet er frit
6 år siden
Jeg har altid syntes at den bedste gave, er den der bliver smedet lige fra hjertet. Det er ikke altid at det er kønt, men tanken om at nogen har siddet og lavet en gave til en, har altid varmet mit hj... [...]
Hurra! Jeg er blevet udgivet :-)
6 år siden
Hvor er det dejligt at høre! Stort tillykke til dig! Vent du bare og se, 2'eren skal nok give et superskub til salgstallet! · Held og lykke med forfatterskabet! · Super godt klaret! ;-)

Nye brugere