23 år

Online 27 dage siden

Louise Junggren

Doxa

Jeg er en ung pædagogstuderende på 23 år som skriver for sjov, for alvor og bare fordi. Jeg skriver for at skabe grinende stunder, uortodokse tanker og mundspyttende diskussioner. Jeg skriver for at oplyse, retfærdiggøre og italesætte. Og ikke mindst skriver jeg for at give dig en overspringshandling fra hverdagens ræs. Mine ambitioner er få men tankerne er mange og du vil derfor finde hudløst ærlige tekster udspundet fra en til tider forvirret piges hoved :-)

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 18
Puls: 5,1

Medlem siden 28/11-2016
Køn og alder Pige/kvinde · 23 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2017 (6) · 2016 (9)
Kommentarer 2017 (3) · 2016 (52)
Flest kommentarer til Søren Sørensen (thevoid) · Elizabeth Marie Levisen (Denforandrede) · Eigil Juul (Xmas36) · Mette Boe Christensen (MollyTrine) · Anne Degn Hørdum Dausell (Anne Dausell)
Flest kommentarer fra Syrene Hvid · Morten Rasmussen (Burningmoon) · Marie Alexander White (Marie Alexander) · Levi Pedersen (leviP) · Johnny Frederiksen (Johnny69)
Debatindlæg 2017 (1)
Digte
2 måneder, 27 dage siden
Vi råber, skubber og forsones igen. · En tåre bliver tørret væk. · Vi konkurrerer, men alligevel er det os imod verden. · Vi fortier, men forståelsen hænger i luften og bringer os tættere sammen. · Vi kender ... [...]
privilegium, familie, kærlighed

Nye brugere