31 år

Online 1622 dage siden

Rikke Andersen

Dybbroe2007

Jeg er en kvinde der elsker at skrive digte og læse filosofi. Jeg bruger mine digte til terapeutiske redskaber for mig selv. Alle mine digte er omkring min egen smerte indvendig, samt fantasier og følelser.
Jeg håbe i vil tage godt imod mig og komme med konstruktiv kritik sådanne jeg kan forbedre mig som " forfatter ". Jeg har altid været vild med at skrive digte, læse bøger, skrive romaner mm.
Jeg er stor tilhænger af selvbiografier og sætter stor pris på at læse andres livshistorier samt fortællinger.
Når jeg skriver mine digte skriver jeg meget visuelt og i metafor.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 24/03-2015
Køn og alder Pige/kvinde · 31 år · Krebsen
Tekster publiceret 2016 (1) · 2015 (1)
Kommentarer 2016 (9) · 2015 (6)
Flest kommentarer til Martin Høeg Andersen (Høeg) · Emma Wagner (EmmaW) · Benny Frits Andersen · Rafl Adnan · Anne Cecilie Reil-Gammelgaard (Anne Reil)
Flest kommentarer fra Jytte Black (Lilla Blomst) · Alicha Zandrassen (Alicha) · Søren Skogstad Nielsen (Grosvenor) · Emma Wagner (EmmaW) · Cathrine Thomsen (Cathrine08)
Dagbogsindlæg 2015 (1)
Blandede tekster
4 år siden
3 kommentarer
Mærker ensomheden kravle op ad rygsøjlen, mærker hvordan den sætter sine lange klør i hvert led for at komme op til hovedcentralen · Puster mig let i nakken for at lade angsten komme til og griner hæst.... [...]
svigt, forventninger, samvittighed
Blandede tekster
5 år siden
6 kommentarer
Du skriger jeg ikke duer til noget, at jeg aldrig bliver til noget, at jeg er en taber og har en svag karakter. At jeg er en komplet fiasko der om og om igen laver et karakterbrist uden lige. · Hvad fuc... [...]

Nye brugere