32 år

Online 170 dage siden

Emilie Søndergaard

Emilie Søndergaard

Jeg er forfatter og debuterede med kortprosasamlingen "I dag er okay" hos forlaget SMSpress i 2019. Udgivelsen er kommet i hus på baggrund af en skrivekonkurrence, som jeg vandt i 2017.
Derudover skriver jeg på flere projekter indenfor fantasy og magisk realisme, som også er de genrer, jeg foretrækker at læse. Jeg skriver primært til børn og unge og interesserer mig for de konflikter, som kan opstå indeni hovedpersonen, når vedkommende presses af livet.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 03/01-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 32 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2019 (4)
Kommentarer 2019 (6)
Flest kommentarer til Ulla Hexibru (heksemutter) · Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik) · Anna Bland (Ingenting) · Ditte Nielsen (Mesen) · Poul Erik Pedersen (Poulerik)
Flest kommentarer fra Tobias Abildgaard (Crown) · Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) · Noah Thorsted (TheNoah) · Ida Hansen (Kajaki) · Vithu Amirthanathan (Vithu)
Digte
10 måneder, 2 dage siden
Rigtig fint, enkelt digt med en god og overskuelig komposition. Jeg får faktisk lyst til at læse mere, hvilket er en sjældenhed, når det gælder digte. Godt gået!
Kortprosa
10 måneder, 2 dage siden
Dejlig kort tekst, som giver en noget at reflektere over. Gode beskrivelser, der gør en i stand til at se det for sig uden at blive for udpenslet. Rigtig fin balance.
Kortprosa
11 måneder, 28 dage siden
Rigtig god tekst med en relevant problemstilling. Pas dog på med ikke at blive for forklarende indimellem. Som læser elsker vi at gætte og læse mellem linjerne.
Kortprosa
11 måneder, 28 dage siden
Spændende tekst om et højaktuelt emne. Jeg ville overveje at korte første og sidste del meget ned, så samtalen i midten kommer til at fylde mest. Den er nemlig skarp og fortæller rigtig meget om situa... [...]
Kortprosa
11 måneder, 28 dage siden
Interessant tekst, som skaber nogle virkelig gode billeder af situationen. Jeg synes, som du selv foreslår at slette de sidste sætninger, da det overlader endnu mere til læserens fantasi.

Nye brugere