33 år

Online for nylig

Eris Strange

Eris Strange

Jeg er begyndt at kigge på gamle tekster og overvejer at skrive igen efter mange års pause.
En gammel bekendt sagde, at jeg har "det nordiske tungsind", hvilket afspejler sig i mine tekster. Jeg er mørk og dyster, plaget og fuld af ord, der strømmer ud og lindrer det, der er indeni.
Jeg er glad for Michael Strunges univers og læser egentlig ikke mange andre digtere, hvorfor jeg vil forsøge mig i læsesalen her på Fyldepennen.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 3,3

Medlem siden 04/09-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 33 år · Vægten
Tekster publiceret 2019 (6)
Kommentarer 2019 (22)
Flest kommentarer til Nina E. Kirkmand (Miniebsen) · Artemis Lock (Wandering Star) · Torsten Westh (Trendus) · Maria Turbo Hubert Johnsen (Hubert Turbo) · Steen Schmidt (Schmidter)
Flest kommentarer fra Nina E. Kirkmand (Miniebsen) · Sofie Fahl · Ove Nielsen (Confucius) · Iben Neergaard (Ibanez) · Daniel Stege Lindsjø (Ordspinderen)
Digte
4 måneder, 5 dage siden
Smuk sammensætning af ord og vendinger. Kan lide det usammenhængende som får læseren til at danne sig sin egen betydning.
Digte
4 måneder, 5 dage siden
Sjov læsning. Gad vide om "selskabetet" er med vilje? Det får i al fald læseren til at bremse op og dvæle ved det, der står. Flot skrevet!
Noveller for børn/unge
4 måneder, 14 dage siden
Fin tekst som ligesom mange af de andre er én hvor man tænker "Hvad mon der sker?" - med andre ord, det lægger op til mere. Tror du kunne skrive en hel roman, du er god til at fange din læser med dit ... [...]
Digte
4 måneder, 16 dage siden
Er enig med Sofie - de trivielle ting udholder sig virkelig til noget særligt. "Griner inde fra kisten" ... og... "smiler til jeg stopper" - det giver en masse at tænke over.
Aforismer og gruk
4 måneder, 16 dage siden
Wauw, det her var interessant at læse! Elskede da der stod "tagetagerne"; jeg måtte lige læse det to gange for at forstå hvad der stod. Det balancerer fint imellem ensformighed / gentagelser og overra... [...]
Blandede tekster
4 måneder, 20 dage siden
Det er så fint, at du understreger din pointe med ordene "magtesløs og fuld af afmagt". Der er flere sproglige finurligheder som gør det interessant at læse, bl.a. "min tro eskalerer" og de billeder, ... [...]
Aforismer og gruk
4 måneder, 20 dage siden
"Dø, Lev eller Overlev". Jeg kan tydeligt kende at være lige der i det du beskriver så rammende. Digtet er fint bygget op og der står hverken for meget eller for lidt. BJeg bemærker, at du ikke har pu... [...]
Digte
4 måneder, 21 dage siden
Godt flow, ord der rammer hårdt. · Kan især godt lide det med "tankens tro om at vide - fastlægger vejen, fornægter plads til tvivl". · Et digt som jeg læste flere gange.
Digte
4 måneder, 22 dage siden
Fantastisk læsning. Jeg var draget med!
Digte
4 måneder, 22 dage siden
Smukt! · Der er evt. en ubetydelig grammatisk fejl: "Bladende falmer" ~ "Bladene...".
Digte
4 måneder, 22 dage siden
Totalt surrealistisk at læse noget som jeg kunne have skrevet! Minder så meget om min digtning! Samtidig har jeg ligesom dig fundet gamle tekster frem, i en tid fra år 2003 - 2007, hvor jeg pludselig... [...]
Digte
4 måneder, 23 dage siden
Og røgen hænger stadig i luften. Du skaber noget fint i tågen.
Noveller
4 måneder, 23 dage siden
Blev virkelig fanget af din indledende beskrivelse af alting. Meget fængslende læsning som gav mig en film i hovedet.
Kortprosa
4 måneder, 23 dage siden
Flot arbejde. Meget medrivende og til sidst overraskende. Jeg tænker, at teksten lægger op til at bygge videre. Hvad sker der med Anna? Er det i virkeligheden starten på en roman, du går og bygger på?... [...]
Digte
4 måneder, 23 dage siden
"som en bog blandt tusinde bøger · Men ingen vil læse mig" · Du formår at komme med nogle flotte metaforer i dette digt. Sejt!
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Du formår at bruge mange spændende ord som gør, at digtet fanger læseren og giver stof til eftertanke. Kan godt lide kompleksiteten, som gjorde, at jeg måtte læse det flere gange.
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Fine rim som giver god mening. Har læst flere af dine tekster og beundrer din måde at formulere dig på, meget originalt.
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Flot ordspil og modsætninger som stilles op. Interessant og simpel opstilling.
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Meget tænksomt og originalt. Inspirerer mig og overrasker med den sidste strofe.
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Hej Finn. Tak for et opløftende digt, fin og enkel form.
Digte
4 måneder, 25 dage siden
Så herligt enkelt og tankefuldt.
Aforismer og gruk
4 måneder, 25 dage siden
Meget flot ordspil og overraskende sammensætninger. Jeg læste det flere gange, da det var så "uligetil" at læse- det skal forstås positivt, det blev på ingen måde kedeligt.

Nye brugere