33 år

Online 48 dage siden

Eris Strange

Eris Strange

Jeg er begyndt at kigge på gamle tekster og overvejer at skrive igen efter mange års pause.
En gammel bekendt sagde, at jeg har "det nordiske tungsind", hvilket afspejler sig i mine tekster. Jeg er mørk og dyster, plaget og fuld af ord, der strømmer ud og lindrer det, der er indeni.
Jeg er glad for Michael Strunges univers og læser egentlig ikke mange andre digtere, hvorfor jeg vil forsøge mig i læsesalen her på Fyldepennen.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 2,7

Medlem siden 04/09-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 33 år · Vægten
Tekster publiceret 2019 (6)
Kommentarer 2019 (22)
Flest kommentarer til Nina E. Kirkmand (Miniebsen) · Artemis Lock (Wandering Star) · Torsten Westh (Trendus) · Maria Turbo Hubert Johnsen (Hubert Turbo) · Steen Schmidt (Schmidter)
Flest kommentarer fra Nina E. Kirkmand (Miniebsen) · Sofie Fahl · Ove Nielsen (Confucius) · Cille Bo · Maria Turbo Hubert Johnsen (Hubert Turbo)
Oplevelse
5 måneder, 9 dage siden
Jeg lå i min seng og her havde jeg lagt rigtig længe. Jeg havde ringet på klokken; det var længe siden. Jeg havde registreret den varme, tynde masse, som var blevet udskilt i min ble. Nogen ville kald... [...]
Stærke følelser
5 måneder, 9 dage siden
Vi stod på dametoilettet på værtshuset. Det var så forbudt. Vi var alene. Jeg var på vej hjem; det var du også, Der var sket noget tidligere på aftenen. Det snakker vi ikke om. Vi havde siddet sammen,... [...]

Nye brugere