41 år

Online for nylig

Fenella Overgaard

Fenella

Er draget af det mørke og det absurde, sagnvæsener og mytologi.
Er naturnørd, skattejæger og sandhedssøger.
Synes at det er mere interessant at læse om menneskets destruktive skyggesider, end at se på glansbilleder.
Er en drømmer og en eskapist, der ikke er meget for det der virkelighed, men har dog fundet beskæftigelse indenfor naturvidenskaben.
Har to podcasts. En ved navn "Grøn i låget", hor jeg formidler natur og en ved navn "Brødrene Grimms eventyr", hvor jeg læser op af samme.
Omgiver mig nærmest udelukkende med folk der befinder sig på det autistiske spektrum, hvilket vidner om hvor højt jeg værdsætter fraværet af bullshit.

Publiceret: 2
Afgivet: 9
Modtaget: 10
Puls: 28,0

Medlem siden 22/12-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 41 år · Krebsen
Tekster publiceret 2021 (1) · 2020 (1)
Kommentarer 2021 (8) · 2020 (1)
Flest kommentarer til Lykke Hajian · Christina Nynne Dansefugl (Nynne Dansefugl) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14) · David Hansen (David H) · Poul Erik Pedersen (Poulerik)
Flest kommentarer fra Nadia Kebaier (NadiaK) · David Hansen (David H) · Jimmy Acaster (Kafkaesque) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Ulla Hexibru (heksemutter)
Noveller
16 dage siden
4 kommentarer
Det var blevet den tid på året, hvor himlen lod til at løfte sig et par meter og duften af nedfaldne blade, mindede en om, at mørket var på vej tilbage. · Jette var en af de kvinder, der fik tingene gjo... [...]
Kortprosa
2 måneder, 16 dage siden
8 kommentarer
Herman Beck var en mand i sin bedste alder. · Han stod og lænede sig ind over køledisken, mens han tænkte over om det måske var på tide at få noget bacon. Der var ikke andre i nærheden og hvis han havde... [...]

Nye brugere