45 år

Online 438 dage siden

Liza Abildskov

Hvorfor_ikke

En side hvor livets lette og tunge veje deles, med død, sorg, glæder og alt godt fra livets finurlige sider.
Jeg er mor til 4 dejlige børn og datter af engle himlens forældre, og nærmeste. Født i 1975 og mærket livets hårde og lette sider.
Jeg mistede i 2007 min moster, 2008 min far og morfar og sidenhen min mor i 2011 hvor til sidst min mormor i 2012 også slap sjælen og tog i engle riget.
Jeg har i mange år lystet at skrive og fik så fortalt om dette site, som skal prøves. Derfor vil jeg blive taknemlig glad hvis ros og ris vil sendes, så jeg kan rette mig ind på det rigtige spor...

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 19/09-2014
Køn og alder Pige/kvinde · 45 år · Vægten
Tekster publiceret 2014 (4)
Kommentarer 2014 (10)
Flest kommentarer til Schane Alexander Blicher · Clara Bjerg (ongsoonduk) · Cristina Heiberg (Cris) · Sara Dastmalchi · Angela Hasbo (Angie)
Flest kommentarer fra Angela Hasbo (Angie) · Patrick Larsen (Palle17) · Schane Alexander Blicher · Simone Hjort (Milana) · Flemming Dyremose (Saefir)
Debatindlæg 2014 (2)
Dagbogsindlæg 2014 (9)
Blandede tekster
6 år siden
Tak skønne kvinde.. Sikke fantastisk tekst, elsker simpelthen det klingende navn Liza he he. Hvor er det bare en fængende tekst.
Aforismer og gruk
6 år siden
Så længe man ikke bliver ophængt af DET at hænge ud eller blive hængt op af, så er lykken vel til... sød lille tekst med sjove ordspil.
Aforismer og gruk
6 år siden
Fascinerende lille tekst.
Digte
6 år siden
Hvor er det poetisk og smukt skrevet.. Tak for kikket
Kortprosa
6 år siden
En kær tekst som minder mig om en bekendt som har motorvejs fobi samt det at køre på broer. Tænker selv, at det som er ligeud ad vejen som du beskriver så smukt med fart og angsten, ofte er tiden stil... [...]
Rim og vers
6 år siden
Tænker sidste vers. · Disse oplevelser styrker og forpligter. · Sidder lidt med tankerne på hvor forpligter livets slag? Vi har jo et valg, som du også smukt skriver efterfølgende ved vis du kan osv.. Ha... [...]
Rim og vers
6 år siden
God dybde i teksten når man får sig plantet i personens sted. Minus for mig, var så måden at formulere ny tanke på, efter forrige. Blev lidt forvirret men fangede budskabet.. Smukt.
Blandede tekster
6 år siden
Smukt og giver stof til eftertanke. Kan godt lide den bratte opvågning i bagningen, som ja... Sker lige pludselig når vi mindst venter det. Hvad er meningen? · Havde vi bare svaret, så var vores liv jo... [...]
Fantasy
6 år siden
Hyggeligt at fordybe sig i fantasien... god stil, minder lidt om Avatar men god på sin egen måde.. :)

Nye brugere