44 år

Online 1979 dage siden

Jeanette Patricia Sønderby

Jeanette Patricia

Jeg har altid været forelsket i ord.
Da jeg var barn, var det ord, der blev til eventyr, men da jeg blev teenager tog ordene en drejning væk fra fortællingerne og hen imod sansninger, følelser og fastholdelse af øjeblikke.
Ordene inviterede mig til leg. På universitetet læste vi surrealistiske og formeksperimenterende digte, og når jeg kom hjem, legede jeg videre.
Jeg er hjemme nu. I Sønderjylland.
Til daglig inviterer jeg unge til leg med ord gennem min undervisning på stx og HF. Når jeg har fri, leger jeg selv med ord på nettet, hvor der er andre som mig.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 23/03-2016
Køn og alder Pige/kvinde · 44 år · Vægten
Tekster publiceret 2016 (2)
Kommentarer 2016 (11)
Flest kommentarer til Ida Pedersen (Anita A) · Kris Kristensen (Revorge) · Jonas Ilum Sørensen (Ilum) · Adam Frej · Oliver Toftild Boel (Olimshk)
Flest kommentarer fra Ida Pedersen (Anita A) · Anni Idorn · Johnny Frederiksen (Johnny69) · Alf Fills · Cathrine Thomsen (Cathrine08)
Dagbogsindlæg 2016 (4)
Min synopsis
5 år siden
Mellem hænderne holder jeg endelig bogen. Samlingen "Fald". Den fysiske udgave af de digte, jeg har gået med i hovedet i snart et årti. Det er digte, der tager udgangspunkt i fascinationen ved sproget... [...]
55 fiction
5 år siden
Han ved det godt. Han ved godt at jeg hader hans computerspil, og alligevel sidder vi her igen, han ved sin computer, jeg ved min, som tidsfordriv. Jeg har fået nok. Jeg rejser mig og går. Jeg kommer ... [...]
Drabble-katastrofe
5 år siden
Hun havde holdt smerterne væk med Tramadol i de godt tre måneder, der var gået siden katastrofen indtraf. Sammen med smerterne var også koncentrationen og humøret røget. Hun levede i en boble af medic... [...]

Nye brugere