34 år

Online 77 dage siden

Kryster Lübeck

John Blicher Madsen

Mit navn er John og jeg har altid elsket at læse. Både skøn - og faglitteratur. Jeg synes også det er meget hyggeligt, at sidde og skrive historier for mig selv, så derfor tænkte jeg, at det kunne være skægt at vise dem til andre. Måske nogen af jer, synes det er skægt at læse.
Det ville være dejligt, hvis folk kan vende tilbage med ris og ros, og gerne i en konstruktiv form, så jeg kan forbedre mig.
God dag og god læselyst.

Publiceret: 2
Afgivet: 6
Modtaget: 6
Puls: 17,6

Medlem siden 05/04-2016
Køn og alder Dreng/mand · 34 år · Jomfruen
Tekster publiceret 2021 (15) · 2020 (7)
Kommentarer 2021 (49) · 2020 (21)
Flest kommentarer til Sys Høj (Forårsglad) · Per Nordigarden (Nordigarden) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Ann R. Sørensen (Savanti) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet)
Flest kommentarer fra N.K. Frederiksen (Ormstunge) · MagnusRahbek · Louise Amkær (Anlou) · Jimmy Acaster (Kafkaesque) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet)
Debatindlæg 2021 (1) · 2018 (1)
Læs min tekst - kritik søges
7 måneder, 3 dage siden
Jeg søger læsere til kortprosa og ultra korte noveller. De må vel siges at være inden for weird fiction tror jeg. Tænk Peter Adolphsen, Kasper Colling Nielsen og Mathilde Walter Clark ish, for at få e... [...]
Opslagstavlen
3 år siden
Hej, · Jeg er også meget interesseret i at finde en fantasy/sci-fi skrivegruppe i København. · FrkNordZ, måske vi skulle stikke hovederne sammen.

Nye brugere