27 år

Online for nylig

Julie Molin Schou Johansen

JulieHelene

Mit navn er Julie Helene. Jeg er 27 år og bosat i Midtjylland. Jeg skriver digte som omhandler situationer jeg har været i, og de dertilhørende følelser. I præsenteres dermed for en del af mit liv på både godt og ondt, og jeg håber at I kære læsere, kan fornemme en bid af min sindsstemning på det givne tidspunkt, i form af mine digte.
Jeg håber I vil tage godt imod.

Publiceret: 2
Afgivet: 5
Modtaget: 4
Puls: 20,0

Medlem siden 30/04-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 27 år · Vandmanden
Tekster publiceret 2020 (2)
Kommentarer 2020 (5)
Flest kommentarer til Inge Erhard (Inghard) · Kristina Krille · Anna Zier (Only a Fairytale) · Christina Harritz (Anniina) · Benny Frits Andersen
Flest kommentarer fra Niels Cenius (Snowlion) · Leah Hartwig (L. K. Hatwig) · Christina Harritz (Anniina) · Line Louise Hansen (Line L. Hansen)
Digte
24 dage siden
Tak for et skriv som får mig til at reflektere over hvor ensom vi hver især kan føle os, trods vi står side om side fysisk med andre mennesker.
Blandede tekster
24 dage siden
Kære Kristina. · tak for et skriv som bragte mig tilbage til følelser i en bestemt situation. En følelse af svigt fra et menneske, en ven. For mig er det lige præcis det et godt digt skal kunne. Vække ... [...]
Digte
24 dage siden
Tak for et godt skriv hvor jeg får lyst til at være i denne "ørken" hvor stilhed og et problemfrit område, tiltaler mig.
Digte
24 dage siden
Tak for et skriv som sætter mine tanker i gang og hertil refleksioner i alle mulige kontekster. · lige fra nyhederne i tv til personlige relationer. · Et godt skriv.
Digte
24 dage siden
Tak for en dejlig fortælling i et velformet digt. en fortælling som jeg læste fra start til slut og som dannede billeder af personerne i mit hoved. Et godt skriv, om en denne kvindes liv.

Nye brugere