29 år

Online for nylig

Kristina Krille

Kristina Krille

For længe, længe siden skrev jeg digte. Jeg delte dem på digte.dk som ikke findes mere. Øv. Jeg fik ikke gemt alle mine digte, for jeg har ikke været særlig god til at skrive dem på et stykke papir eller gemme dem på usb. Jeg gemte et tidspunkt på bærbaren, og hvad skete der så? Den døde selvfølgelig og kunne ikke reddes.
Jeg har stadig i dag svært ved at udtrykke mine følelser, mine tanker – altså højt, og det arbejder jeg på. Det er blevet bedre siden, men ofte holder jeg dem for mig selv. Jeg kunne dengang bedre udtrykke mig på digte – kort og godt, så følelserne og tankerne ikke fyldte meget i mig. På den måde kom jeg af med dem, mere eller mindre.

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 4
Puls: 14,1

Medlem siden 13/03-2017
Køn og alder Pige/kvinde · 29 år · Stenbukken
Tekster publiceret 2017 (1)
Kommentarer 2017 (6)
Flest kommentarer til Asilla Nova (Asilla) · Jan Petersen (McGear) · Schane Alexander Blicher · Ming Ling Nielsen (Ling Angeline) · Børge Sigurd (Citroner)
Flest kommentarer fra Ming Ling Nielsen (Ling Angeline) · Bjørn Dahlenborg (Dahlenborg) · Søren Sørensen (thevoid) · Ida Pedersen (Anita A)
Digte
1 måned, 8 dage siden
Livet går op og ned, kære du · Der er ikke så meget at gøre ved · Du skal kæmpe videre · Alt sammen skal nok gå godt igen · Du skal blive ved med at kæmpe · Der vil altid være nogen bag dig · Så rejs dig op og pr... [...]
Kommentar
1 måned, 8 dage siden
Smukt! Det er sig selv man skal leve med resten af livet, så ja, det er allervigtigste at elske sig ... [...]
Kommentar
1 måned, 8 dage siden
Smukt, smukt! Digtet er kort, men siger så meget.
Kommentar
1 måned, 8 dage siden
Og derfor er det vigtigt at nyde lige her og nu.
Kommentar
1 måned, 8 dage siden
Nogle gange når man et sted hvor man ikke længere vil det samme. Kærligheden er ikke nem.
Kommentar
1 måned, 8 dage siden
Det er disse venner man skal sætte mere pris på.

Nye brugere