32 år

Online for nylig

Line Louise Hansen

Line L. Hansen

Jeg er vild med ord og med at både læse og skrive. Jeg er her for at finde andre ligesindede og for at blive bedre til at åbne op for mine skriverier. Jeg skriver som regel korte tekster på engelsk, men jeg vil gerne blive bedre til at skrive på dansk. Så jeg øver mig. Og hvorfor ikke øve mig her sammen med jer. Derudover er jeg glad for naturen og for at være sammen med de dejlige mennesker jeg kender.

Publiceret: 1
Afgivet: 1
Modtaget: 4
Puls: 11,3

Medlem siden 22/01-2020
Køn og alder Pige/kvinde · 32 år · Vædderen
Tekster publiceret 2020 (3)
Kommentarer 2020 (7)
Flest kommentarer til Camilla Morpheus (Morpheus) · Mathias Ravnholt (Ravnholt) · Julie Molin Schou Johansen (JulieHelene) · Ove Nielsen (Confucius) · Annette Knudsen (akacia)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Adaline Iris (Amaya) · Mette-Maj Ronja · Emma Sommer (esvinther) · Christina Harritz (Anniina)
Rim og vers
1 måned, 25 dage siden
3 kommentarer
Sammen alene og hver for sig, · synger vi højt, græder vi stille, · den store verden er gået i stå, · og virker pludselig så lille. · Tomme er gader som sjældent set, · da mange mennesker sidder hjemme, · aktivit... [...]
sang, anderledes, sammenhold
Digte
3 måneder, 29 dage siden
4 kommentarer
I brune kasser findes spor af det som var. · I dette dyb har tiden stået stille. · Minderne får smilet frem og en tåre til at trille.
minder
Kortprosa
4 måneder, 2 dage siden
4 kommentarer
Om eftermiddagen når mørket begyndte at omslutte verden og alt udenfor var blåt og sort var da stilheden var størst. Det var da intetheden kom snigende og ensomheden overrumplede hende. Hun var blevet... [...]

Nye brugere