22 år

Online for nylig

Lisa Brøndberg

Lisa Broendberg

Jeg er 22 år, jeg kommer fra Nordjylland, men jeg er nu bosat i Aarhus Kommune. Jeg har skrevet i snart 2 år. Mine tekster er for det meste korte, men jeg er begyndt at udforske de lidt længere.
Dyr og miljø betyder meget for mig og så er jeg psykisk sårbar. Derfor handler mange af mine tekster om en dybere og lidt mørk tilstedeværelse.
Jeg håber, I vil nyde mine tekster og give mig kritik. Jeg vil gerne lære at blive bedre.

Publiceret: 1
Afgivet: 5
Modtaget: 5
Puls: 24,5

Medlem siden 25/09-2019
Køn og alder Pige/kvinde · 22 år · Tyren
Tekster publiceret 2020 (1) · 2019 (7)
Kommentarer 2020 (5) · 2019 (27)
Flest kommentarer til Sofie Fahl · Stella Alrune (Stella Alda) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Nicolas Jessen · Ann R. Sørensen (Savanti)
Flest kommentarer fra Niels Engdal (evighedsblomst) · Nils Højsager-Jessen (storyteller) · Martin Michael Jakobsen (Marver) · Ove Nielsen (Confucius) · Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Digte
23 timer siden
Jeg synes, digtet har et godt flow. Man bliver fanget og føler med jeg'et. Tak fordi jeg måtte læse med :)
Digte
1 dag siden
Jeg synes, det er rigtig godt skrevet. Det gør mig også en smule bekymret for dig, selvom jeg føler, at jeg kender følelsen. Jeg håber alt godt for dig og fortsat god skrive lyst, glæder mig til at se... [...]
Digte
1 dag siden
Virkelig godt skrevet. Som de andre skriver, er der godt flow i dit digt. Man bliver helt opslugt af det og så er det vildt tankevækkende. Tak fordi jeg måtte læse med :)
Digte
1 dag siden
"Er der mon hjælp at hente ovenfra?" · Den sætning ramte mig hårdt med en følelse jeg kender så nær eller føler jeg kender. Ekstremt smukt digt, det var en fornøjelse at læse :)
Digte
1 dag siden
Rigtig lot skrevet. Jeg er vild med billedsproget! Det vækker tanker i mig og også en følelse som er så bekendt.
Digte
4 måneder, 3 dage siden
Rigtig flot digt, kan ekstemt godt lide det! :)
Digte
4 måneder, 16 dage siden
Det var ekstremt spændende at læse! Rigtig flot skrevet :)
Digte
4 måneder, 18 dage siden
Er stadig helt vild med din måde at stille digte op på! Endnu et smuk et, tak for jeg måtte læse med til denne livshistorie! :)
Aforismer og gruk
4 måneder, 18 dage siden
Sød lille tekst, som gør en glad :) Rigtig fint!
Digte
4 måneder, 19 dage siden
Bliver helt ramt at digtet.. Det er noget, man aldrig ønsker sker for et andet menneske. Rigtig godt skrevet.
Aforismer og gruk
4 måneder, 19 dage siden
Rigitg flot skrevet, så få ord der alligevel rammer en :)
Blandede tekster
4 måneder, 19 dage siden
Hvis man har være vant til, at alt er dårligt, føles det så underligt, når noget er godt. Nyd det og jeg håber, du får flere oplevelser som denne. Godt skrevet!
Digte
4 måneder, 24 dage siden
Rigtig flot digt. Jeg synes, længden er perfekt! Den er hverken for kort eller lang og du formårer at få det hele med. Tak for jeg måtte læse med :)
Digte
4 måneder, 25 dage siden
Et digt som rammer lige i hjertet. Det er virkelig godt skrevet, den måde tingene bliver gentaget giver god klang og opstillingen er helt fantastisk. De bedste tanker til dig :)
Digte
4 måneder, 25 dage siden
Rigtig flot skrevet. Ekstremt flot billedsprog, jeg elsker især den sætning, hvor du skriver: "med livets negle som har kradset sig fast". Jeg ville nok have lavet et spørgsmålstegn til sidste sætning... [...]
Aforismer og gruk
4 måneder, 25 dage siden
Jeg synes, det er et rigtig spændende emne, du skriver om! Der er et par steder, hvor jeg ville have sat komma (feks. syg verden, syge mennesker, sygt sted). Jeg ved ikke, om du har undladt det af en ... [...]
Digte
4 måneder, 25 dage siden
Jeg synes det er et rigtig fint lille digt. Jeg bliver helt nysgerrig på, hvad der lukker munden på jeg-fortælleren? :)
Digte
4 måneder, 27 dage siden
Kender udmærket følelsen af at ville imponere og elske en anden. Jeg synes det er rigtig godt skrevet og man sætter sig virkelig ind i situationen.
Digte
4 måneder, 29 dage siden
Jeg synes, det er rigtig godt skrevet. Det er nemt at følge med i en ellers ret kaotisk situation. Det kan jeg rigtig godt lide.
Digte
5 måneder siden
Er helt vild med det! Fik mig til at grine højlydt :)
Digte
5 måneder, 3 dage siden
Rigtig flot skrevet. Jeg kan genkende de ting, du skriver. Rammer plet.
Digte
5 måneder, 4 dage siden
Jeg er lidt forvirret over det første stykke, hvor der både bliver brugt datid og nutid? Jeg synes egentlig godt om digtet, men jeg mener, at det næsten burde være to forskellige
Digte
5 måneder, 4 dage siden
Jeg er helt vild med din måde at skrive på. Du rammer dybt på så få linjer. Rigtig smukt. · Må dit hjerte hele og alt held være med dig i fremtiden.
Digte
5 måneder, 4 dage siden
Rigtig godt skrevet. Jeg får sådan en følelse af at kærligheden let tager over og man lige pludselig ikke kan holde til andet end at elske og blive elsket. · Man er tit villig til at dø for det man els... [...]

Nye brugere