24 år

Online 2194 dage siden

Lykke Hansen

Lyekk

Jeg har så længe jeg husker holdt rigtig meget af at skrive - noget jeg først begyndte at dyrke i efteråret '12. Jeg har skrevet to romaner af 50.000 ord og holder til daglig en blog. Jeg skriver mest fantasy, men er meget interesseret i at begynde at skrive virkelighedsnær fiktion.
Skrivning er for mig blevet 'min' ting. Jeg har aldrig været særlig god til sport af nogen art, og har ikke kunnet finde en fritidsinteresse der virkelig interesserede mig - med undtagelse af musik - så da jeg opdagede min kærlighed til skrivning, tog jeg det til mig.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 12/03-2014
Køn og alder Pige/kvinde · 24 år · Løven
Tekster publiceret 2015 (1) · 2014 (1)
Kommentarer 2015 (5) · 2014 (4)
Flest kommentarer til Sys Høj (Forårsglad) · Martin G. Lindved (Lindwith) · Yvonne Skyttegaard Hansen (anoa) · Maria Egeholm (Deterhvidtderude) · Julie Kuhn (JulesK)
Flest kommentarer fra Flemming Hansen · Mikala Rosenkilde (Mikala) · Jytte Black (Lilla Blomst) · Ulla Hexibru (heksemutter) · Scott Rasmussen
Hjemmeside ialslagsvejr.wordpress.co...
55 fiction
7 år siden
Vanilje eller chokolade? Det burde ikke være så svært. Det plejede det ikke. Vanilje. Altid vanilje. Altid det samme, alle steder. 'På grænsen til tvangstanker' kaldte psykologen det, 'Det kan ende ga... [...]

Nye brugere