22 år

Online netop nu!

Lykke Hajian

Lykke Hajian

Jeg har efterhånden skrevet om mig selv så mange gang, men nu gør jeg det så igen. Jeg blev student i atten, har efterfølgende arbejdet i en bager på deltid, i Lidl tre måneder, hvorefter jeg tog på skoleskibet Georg Stage. Det var her jeg begyndte at læse mange bøger, måske som en tilflugt fra den hektiske hverdag. Jeg kom hjem arbejdede i Kvickly, mens jeg boede hos far. Jeg fik sparet op til at flyve til den anden side af kloden. Jeg boede med nogle mennesker i Australien, og glemte måske mig selv mere. Jeg kom hjem to uger før jeg begyndte min værnepligt i Fredericia. Nu sidder jeg her, på min lillesøsters værelse måske endnu mere forvirret end nogensinde.

Publiceret: 4
Afgivet: 14
Modtaget: 9
Puls: 26,5

Medlem siden 15/01-2021
Køn og alder Dreng/mand · 22 år · Vandmanden
Tekster publiceret 2021 (8)
Kommentarer 2021 (33)
Flest kommentarer til Claus Poulsen (ClPollux) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet) · Kryster Lübeck (John Blicher Madsen) · Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Flest kommentarer fra Louise Amkær (Anlou) · Kåemer Asmussen (Kåemer) · Fenella Overgaard (Fenella) · Rud Stenfisker (Stenfisker) · Kathrine Knoth (Denungeblødendepoet)
Debatindlæg 2021 (1)
Svarkommentar
1 måned, 9 dage siden
Kortprosa
2 måneder siden
Kortprosa
2 måneder, 25 dage siden
i naturen, indre balance, anerkendelse
Kommentar
2 måneder, 25 dage siden
Kortprosa
2 måneder, 26 dage siden
undervisning, stemning, terror
Kortprosa
3 måneder, 1 dag siden
kvinde, begær, ensom

Nye brugere